Koftor i grått



Ellos har många fina koftor nu, jag gillar dessa med kort ärm, den övre kostar 249:- och den nedre finns på rea för 149:-

Nya objekt


Vi har två nya husvisningar på G. En på torsdag och en på tisdag så får vi se om nåt är av intresse. Bilden ovan kommer från ett hus i Stöde som vi inte ska titta på men jag tyckte tapeten var så häftig att jag ville ha med den :)
Bild: Hemnet

Färdigbudat =(

Nu är det färdigbudat, vi fick ge upp vid priset vi hade bestämt oss att gå till. Vi får skylla oss själva, hade vi bjudit utgångspriset direkt hade det nog varit vårat nu istället för att det blev fler visningar och någon som var beredd att ge mer  =(  Tur för säljaren iaf som fick mer än han begärde! Sen vet man ju aldrig, de som bjöd över oss kan ju alltid backa ur... Men vi får nog titta oss omkring efter annat. That's life!

Svartvara


Ikea har en riktigt snygg inbyggnadsugn som skulle göra sig bra i ett svart kök ;)
3495:- kostar den men då måste man köpa en häll också...

Anis


Jag gillar mörkgrå väggfärgen Anis, speciellt till vitt såhär :)
Bild: Mio


Mosaik


Letar efter ett snyggt kakel till köket sen, vi funderar på svarta luckor och nån cool mosaik till, antingen guld eller silver eller regnbågsaktigt. Först får vi köpa huset dock ;)
Bild: Sköna hem

Keisarinna


Marimekkos tyg Keisarinna med magnolior är superfint tycker jag. Spänna upp på en ram och ha som tavla nånstans kanske? 295:- per meter hos Designonline

Designonline har också detta snygga skrivbord. 5490:-

Octopus


Är kär i lampan Octopus. Skulle vilja ha den i mitt rum om vi köper huset, helst skulle jag skippa prismorna dock. Kostar 900:- ungefär. Nina på jobbet har en i svart så det är lite härmapevarning :P
Bild: Lyktan

Dagens ;)


Ny kofta från Åhléns. Efter avdragen rabatt 189:-
Köpte även svarta höga fejk-uggs på Skokanonen så nu måste jag avbeställa de från H&M.

Het dryck


Dagens inköp blev två sånahär från Åhléns. De hade en drive och de gick på 39:- styck och de håller drycken varm betydligt längre än en vanlig mugg. Lysande Sickan! ;)


Stövlar


De här stövlarna prövade jag idag på DinSko, 499 kr, väldigt sköna men jag hade hellre haft dem utan spännen. Vad tycker ni? Hiss eller diss? (som i värsta modebloggen) ;)

Jackan med stort J


Snyggaste jackan i år måste vara denna från Glitzy. Snygg krage och bra längd. Tyvärr är 1300:- lite för saftigt för mig för tillfället men om nån annan känner sig rikare så tycker jag ni ska slå till! ;)
Amanda är jäkligt snygg i sin!
Bild: Glitzy

Prickigt


Asos har fått in denna fina nyckelpigeklänning. Den kostar 525:- och finns även i blåvitt

Julgardiner


En rolig julgardin med tomtar och rävar. 2-pack för 149:- hos Ellos
Själv är jag dock för lat för att byta till julgardiner ;)
Nu blev jag plötsligt sugen på glögg men det är väl lite tidigt för det :P

Rutig


Ellos har fått in en söt klänning för 249:-

Beställt

Efter lite funderingar beställde jag uggskopiorna från H&M och eftersom de kostade så lite så räckte det inte för en order utan jag fick köpa ett par leggins också. På Rabattkod.se hittade jag koden 1304 som gav 50:- rabatt. 8101 ska också funka tydligen. Rabattkod är en bra sida med rabattkoder till olika ställen, brukar alltid kolla där innan jag beställer :)

Sanderson


Hittade mycket hos John Lewis, den här tapeten från Sanderson har jag sett förut men jag gillar den så den får vara med. Kostar £29 per rulle

Taklampa


Snygg lampa från John Lewis, £110.


Europa Möbler har en liknande i svart för 1199:- jag gärna tar hem :)

Man anar en viss likhet...



... med en viss kattmadam ;)
Katterna kommer från John Lewis och kostar £30


Jag hittade en fin träelefant också för £20


En annan fejk-Ugg


Ett annat alternativ till H&Mskon vore denna, men jag vet ju hur lång tid det tog för klackisarna över Atlanten. Iofs skulle de från H&M inte levereras förrän hitten av november och före det skulle nog de här vara framme... Tål att tänkas på ;)
Ca 150kr + frakt kostar de och kommer från GoJane


Måste visa dessa underbara stövlar också för ca 180:-
Sockersöta!

Kisse på köpet?


Väldigt fin bild från H&M. Kofta i härlig lilafärg för 298:-
Ingår matchande kisse då? ;)

Mormorskängor


I brist på rosa skor kan man kika lite hos GoJane. Dessa kostar ca 200:-
Me like ;)

Rosarosarosa

Jag känner mig fortfarande lite nedstämd att fejk-uggsen inte fanns i större storlek i rosa ;) Jag tror de hade piggat upp mig enormt trista vinterdagar. Förvisso har jag ju en rosa jacka jag kan använda men det är ju inte samma saaak! *gnälla* ;) Jag får helt enkelt ta och måla nåt metallicrosa för att bli glad igen ;)

Lilla gubben är otrogen ;)

Vi hörde från mäklaren idag, säljaren ville visa den för nån till i början av nästa vecka eftersom vi bjöd så lågt. Vi får se om denne någon är så intresserad så han/hon också lägger ett bud. Vi trodde ju vi var de enda som var intresserade och att lilla gubben bara skulle säga att vi måste bjuda mer men då går han och är otrogen med en annan potentiell husköpare. Dålig stil tycker jag ;)

Jobb och jobb...

Nu ska jag åka och ha APT, sen direkt till jobbet och jobba till 20, lördag och söndag blir det 10-20 pass. Vi har planerat in biobesök och en Birsta-tripp för att få helgen att gå fortare och det kan nog behövas :)

FejkUggs


På H&M här i stan fanns de bara i ljusbeige men på hemsidan finns de i brunt. Sjukt mjuka och gosiga och det blir nog ett inköp. Ynka 149:- kostar de :D


Har man yttepyttefötter (under storlek 31) kan man få dem i rosa också för 129:-  Elakt tycker jag ;)

Budat

Nu är bollen i rullning. Vi tittade på huset idag igen. Ägaren var också där, en gammal farbror som visade allt han byggt själv och pekade ut vilka grannar som var i vilken ålder. Hans favoritrum var en liten skrubb uppe med brunblommiga tapeter ^^ Hur som helst har vi lagt ett bud nu så får vi se om han accepterar eller om vi måste gå upp i pris. Sen börjar tramset med att sälja min lägenhet ;)

Huset igen

På torsdag ska vi få se huset igen och sen ska vi lägga bud och om säljaren accepterar det ska vi ta dit en besiktningsman. Det är mycket med att köpa hus tydligen :P

Ruffle top


Ruffle top kallar de den här. Jäkligt snygg är den, kostar 299:- hos Pinky


Framtida hall



Här är hur hallen kanske kommer att se ut om vi köper huset. Tapeten är från Rusta och hundpostern från Allposters, fåtöljen är från Haléns.  Hoppas på en andra visning nu i veckan :)

Svart ljus



Den svarta lampan är superfin men för 5695:- är den ljusår över budget. Istället kan jag få en ljuslykta för 49:- och det tycker jag är en betydligt trevligare summa :)


Miljöbil


Ska köpa ny bil framöver, Peugeot 107 är en liten bensinsnål miljöbil, dock kanske den har lite för dålig motor för branta backar på vintern när det är isigt men den är värd en testkörning iaf. Annars blir det till att leta nåt bättre begagnat med starkare moror :)

Emu


Gosiga skor kommer snart att behövas och dessa Emu från Asos kan jag tänka mig i svart. Precis som UGGs är de ullfodrade och varma men de här ser lite bättre ut tycker jag och så är de billigare, "bara" 918:-

Grey's Anatomy


 Grey's är en favorit och nu kan man få säsong 3 på dvd för 249:- hos dvd.se :)

Agent Provocateur


Asos har Agent Provocateurparfymen på rea, 30ml för 288:-
Fin på parfymhyllan.

Time



Ganska uttjatad i bloggvärlden men vad gör det? Klockan från ROOM är jätteläcker och har man 1650:- som ligger och dräller tycker jag man ska slå till ;) Den nedre klockan kommer från Cosas och kostar 295:-


Har även två budgetalternativ från Clas Ohlson att bjuda på, båda är på rea. Flipklockan kostar 59,50 och den röda går på 69,50 så skynda fynda ;)

Uppdatering huset

Mäklaren har kollat upp driftskostnaden med säljaren nu, ungefär 30 000:- per år, ganska dyrt med andra ord men en luftvärmepump kan nog hjälpa att få ner den kostnaden lite. Huset är så billigt att vi inte kommer få så hög månadskostnad i övrigt så vi ska be om en andra visning och lägga ett bud tänkte vi :)

Hårvård



Haléns har en ny skönhetsavdelning med parfym, smink och hårvårdsprodukter. Plattången finns även i blått och lila och kostar 395:- Hårtorken kostar endast 99:- och finns även i grönt och rosa.

Duschdraperi


Letat efter ett svart duschdraperi, trodde att Ikea hade ett i sin billiga Saxånserie men så var det inte. Urban Living har ett för 335:- iaf

Shuffle



Köpte en röd iPod Shuffle till mamma när hon fyllde år. Beställde från Apples hemsida och då kan man få valfri text ingraverad på baksidan så jag skrev hennes namn och telefonnummer. Själv har jag en med mitt namn och nummer  i silver och så köpte jag 4 olika "skal" till den när jag var i New York så jag kan byta färg när jag vill. Nu har de nya färger på hemsidan och om jag inte redan hade en så skulle jag pigga upp mig med en i rosa eller grönt. Anyway, här har ni ett en bra födelsedagspresent eller julklapp. Och är personen ohändig på datorer så erbjud er att lägga in låtar åt dem, det uppskattas.


Vedkorg


Eftersom vi håller på och tittar på ett hus med öppen spis så tittar jag självklart efter snygg vedförvaring ;) Den här kan lätt få bo hos mig. Vedkorg av återvunna bildäck, 470:- hos Urban Living

Höstoutfit




Har inget bildbehandlingsprogram så jag kan inte göra tjusiga kollage men det här tycker jag är en fin höstkombination, jag skulle ha svarta stuprör eller kanske en röd kjol till :)
Kofta och skor från Ellos och Babushkahänge från Jewel

Bloggtips

Måste tipsa om mina nya inredningsbloggfynd; MariLiteAvVarje,  Älskade hem och Mias Värld. In och spana och inspireras! :)

Basker


H&M har denna plommonlila basker för 59.50:- Bra nu när det börjar bli kallt ute. Köpte jättemysiga fleecefodrade vantar på Indiska igår. Rekommenderas varmt!

Fest

Igår var vi på fest hos Madde och Stefan. Trevligt trevligt :)
 Lite seg idag men inte farligt. Boyfriend står ute i köket och rensar kantareller. Renskav med kantareller och potatis till middag idag. Smaskigt ;)

Exakt hur förvirrad som helst

Köpte ett par grå jeans på Cubus för ett tag sen som varit borta sen inköpsdagen. Funderat på om jag glömde dem i affären eller tappat dem längs vägen eller om de låg kvar i sin påse och jag lagt den på något osmart ställe eller nåt. Icke. Nu hittade jag dem prydligt upphängda på en galge bland topparna. Ibland undrar man exakt hur förvirrad man är och det är såna här gånger man får svar. Exakt hur förvirrad som helst :P

Jorun


Ikea har denna stora jättesnygga matta Jorun i brunbeige för 1295:-

Makeover



På balkongen har jag kuddarna i det blommiga lila tyget jag köpte på Åhlens. Man skulle kunna köpa Ikeas billiga sittpuff Pällbo och klä om med dem... So much to do so little time ;)

Nyheter från Åhlens


Åhlens har dessa snyggingar på sin hemsida. Grämer mig fortfarande att jag inte köpte nån Starbucksmugg när jag var i New York, men vad gör det när man kan få en retroblommig ;)
Rådjur 49:- termosmugg 75:- Ljuslyktor 2-pack 50:-

Härlig väska


H&M har en väska i lappteknik för 198kr, härligt fulsnygg :)

Bunny


Kitsch har en söt kaninsparbössa ^^

Huset

Nu har vi hört av oss till mäklaren igen för att få fram driftkostnaden på huset så vi vet vad vi skulle få för månadskostnad. Jag har redan tapetserat och inrett alla rum i huvudet såklart ;)

Välinslaget

Fick mitt lipgloss idag. Skickat från Kanada i en jättestor kartong fylld med frigolitkulor låg det pyttelilla glosset inslaget i papper och bubbelplast. Men det kom ju inte bort med posten iaf ;)

Blommigt i brunt


Jag är löjligt förtjust i Ecos bruna blomtapet från Lotuskollektionen. Jag kan se den i hallen till mörka golv och med rött som accentfärg. Eller kanske som fond i vardagsrummet. Hmmm ;)

Robot


Jag älskar små robotar, den här finns att köpa hos danska Area för 129 danska kronor :)

Gunilla


Ikea har denna snygga metervara, Gunilla, för 49:- per meter. Skulle vara snyggt att spänna upp på en ram :)

Retroradio


En såhär cool radio hittar man på Siba för 199:-
Yayy!!

Munkbysjön

Idag var jag med Miah på marknad i Munkbysjön. Inte lika stort som Selånger marknad men det fanns en del smått och gott, köpte två halsband, en flodhästnyckelring och kladdkaka. Bra bra  ;)

Geishor


Lagerhaus har dessa söta figurer för 59:- styck. Jag vill ha en svart ^^
(eller en i varje färg kanske ;)

Hus

På onsdag ska vi titta på ett hus igen. Denna gång åt Njurundahållet. Väldigt liten tomt men gränsande mot skog. Spännande att se iaf :)

Post

Har ju "Ingen reklam tack" på dörren så jag fick helt sonika beställa hem Ikeakatalogen och idag kom den. Har redan bläddrat i den hos mor och far men det är bra att ha en egen också. Fick även avin för mammas present. Det gick snabbare än väntat :)

RSS 2.0