Ny hallmatta






Ny hallmatta, nya löparskor och ny prickig tröja! :)

Ikväll blir det majbrasa och korvgrillning på landet!! Vad hittar ni på på Valborgs?

Mad about You





Heja H&M måste jag bara få säga!
Mad about You är trevligt och lättlackat i en blå nyans som inte får mig att känna mig knallröd om fingrarna. Speciellt holografiskt kan jag inte påstå att det är men glittret ändrar färg väldigt fint i solen :)

Nu blir det Birsta och diverse presentinköp!

Mad about you and Cha Cha




Två nya hololack till samlingen. Beige-guldiga Cha Cha och duvblå Mad about you, båda från H&M. Blir helt klart Mad about you nästa gång jag orkar lacka om naglarna, tror den blir finfin i vårsolen :)

Nikeskor



Har testat joggingskor idag och de lutar mot de här Nikesarna. Rosa, inga sömmar inuti som kan skava och om jag vill kan jag skaffa Nike + som man kan koppla till iPod. Någon som har erfarenhet av detta? De flesta funktionerna har jag redan i min stegräknare men det kan ju vara kul med speciella löpprogram och peptalk och sånt ;)

Samma vecka som mina skor gick sönder så har mamma 20% på InterSport. DET kan man kalla flax!

Lite Morris och lite blåsippor




Har varit hemma på landet idag och bytt till sommardäck och ätit gott. Morris följde med på en tur i skogen som är full av blåsippor och en och annan vitsippa nu :)

Nagellack

Har infört en ny kategori, "Nagellack", varför jag inte gjort det tidigare är det ingen som vet men nu finns den där. Har inte hunnit lägga över alla lackinlägg dit men jag ska jobba på det ;)

Balkongmys






Lite balkongmys såhär på söndagsmorgonen! Herr Batman försöker lukta sig till om grannarna tänker grilla idag. Grynet håller också koll! ;)

Lacken är OPI DS EXtravagance och H&M Sinful Señorita och de kändes som en rolig kombination. Katthår och lackkladd bjuder jag på ;) Med bilder som de här fortsätter jag bestämt hävda att Extravagance är världens vackraste lack! ^^

Rosa sandaler!


Provade söta rosa sandaler på Skopunkten idag. Lite sypersöta eller? ;)

Shoppelishoppat




Handlade en rosa orkidé och två blommiga muggar idag och firade att vågen visade minus ett kilo. Lacket på naglarna är MUS Lea som jag lackade om till när jag läste ut Twilightböckerna och jag får som vanligt ingen bra bild på färgen ;)

Kajsa har en skön stil





Ni har nog redan märkt det men det tål att repeteras. Kajsa har en väldigt skön stil!

Grynet jagar för tillfället en hårsnodd över golvet

Prince till Roskilde


Läser hos Expressen att Prince är klar till Roskilde. Detta är något som nääästan kan få mig att åka på festival. Jag hade föredragit en konsert i Globen. Prince gästar tyvärr sällan Europa men festival är inte riktigt min grej... Oh well, en annan gång... :)

Hallmatta?



Miah hade hittat den här tjüsiga mattan under ett tidigare Ikeabesök. Jag kan helt klart se den i min hall och jag tror inte att eventuellt kattkräks skulle lämna synliga fläckar i virrvarrmönstret :D

Malibufredag och Tapetlördag


Frun gör en tjusig min när Tomas är olydig ;)

Tomas och Biffen myser i soffan

Emil i snickarbyxor

Drack Malibu och sov över i Matfors i fredags. Blev ditlockad med popcorn så så svårövertalad är jag ;)

På lördagen blev det en tur till stallet och frukost innan jag och Tomas hann titta på lite medans Miah och Emil började förberedelserna inför en tapetsering innan vi skyndsamt begav oss av och lämnade dem åt sitt öde ;)


Inte mycket bloggtid just nu. Jag har precis börjat med fjärde och sista Twiligtboken så sen kommer jag säkert sitta mer vid datorn igen ifall ni undrar vart jag tagit vägen :)

Monorail Kajsa?


Försökte knäppa en bild på Kajsa som gjorde en Monorail Cat och hann såklart inte innan....


... innan de andra två dök upp undrandes vad jag hade för spännande för mig med kameran. Ni ser ju ungefär hur nöjd Kajsa blev över sällskapet... NOT!! ;)



Kajsa hade destå trevligare på balkongen istället


Ny balkongmatta inhandlades idag på Bauhaus och utemöblerna bars ner från vinden. Nu kan vi sitta ute om det är soligt!


Med tanke på vampyrtemat i böckerna jag läser kändes det rätt att lacka om naglarna i Stroll från China Glaze, ett lack som går lite åt det blodröda hållet ;)

(Lacket är mycket vackrare än på bilden. Fokuset blev helt fel men då får ni se hur balkongmattan ser ut istället)


Måndag kväll



Inte så mycket bloggat just nu, jag läser istället. Jag har precis läst ut Om jag kunde drömma och imorgon fortsätter jag med del två :)

Ett par bruna Sheperdskor är väl nästan lika bra som ett par svarta? Jag funderar på saken nu när vintern så gott som är över. Långsam reaktionsförmåga kanske? ;)

Söndag




Visst har hon skön stil den här tjejen? Ligga på rygg med svansen i en krok och snarka ;)

Har varit ute och gått 14686 steg och nu latar jag mig lite på soffan innan Grey's som jag missade i onsdags. Har börjat läsa Twilightböckerna också ^^

Torsdag



Idag har jag lackat om med OPIs Man of la Mancha som skiftar vackert mellan orange, rosa, rött och grönt :)



Katterna har som vanligt legat i en goshög

Världens rosaste rosa! ;)



Jättesvårt att få en bra bild på lacket utan tillräckligt med sol men tänk er 80-tals rosa. En riktigt skrikig färg som är svår att missa ;)



En ny bakifrånbild på frisyren kanske?

Ikväll ska vi med mamma på en tribute-konsert till Queens i Tonhallen. Spännande :)


Myrorna



Kaufade en grön stickad tröja och en prickig kort kjol på Myrorna idag för en spottstyver. Även en bok fick följa med hem; Sophie Kinsella - Flickan från tjugotalet. Får se om den är bra, men för 25kr behöver man inte vara så ledsen om den inte är det :)

Annandag påsk





Annandagen snöade det lappvantar så det blev inte många knop förrän på kvällskvisten då det blev Matfors och Twilightfilmer ;)

Imorgon: Nagelfix och kanske en sväng på Myrorna?

Påskafton

Gårdagens outfit, fotat framför spegelgarderoben i Wiiforsen, lila tunika, treggins och rosa raggsockar matchat med lila naglar ;)


Påsktulpaner, påskriset ute och så spelades In i Stallet.


Idag har jag varit på en långpromenad i solen och blivit erbjuden en tulpan av en alkis. Härliga tider! ;)

Att göra en pudel?



Nytt favoritlack impulshandlades på Åhléns igår när jag skulle köpa nagellacksborttagning. Det lila Viva la Diva nr 61. Grym lilafärg som såklart inte återges korrekt på bild. På bilden är det i alla fall de två i mitten, den vänstra ett tunt lager över svart och till höger tre lager för sig själv. Fint glitter i blått och rosa tycker jag mig se. (Gröna lacket till vänster är ett av Toma Moods-lacken och orangea till höger är OPI Man of la Mancha) Katthåret på bilden är en påskbonus! ;)




Ute i Matfors häromkvällen fick Biffen en ny vårfrisyr. Ungefär en hel katt i avklippt päls blev det ;)


Skärtorsdag



Sitter man med en filt i soffan får man räkna med att få sällskap...



Kajsa hjälpte till att matcha påskmanikyren i gult och guld :)

RSS 2.0