Shoppat mer och Urkult





Varit i Birsta och shoppat lite mer. Jag åkte dit för att köpa en ögoncreme och en primer för ögonskugga men hittade såklart en massa annat bra också. En turkos fransväska för 60kr, ett rosetthalsband, tre par trosor och en bikiniöverdel, ett par rosa strumpbyxor, tre hårband och ett diadem med en dragkedjeros på. Sen köpte jag kanelmandlar också men de tog jag ingen bild på ;)

Är ni lika duktiga på att komma hem med saker ni egentligen inte visste att ni behövde? ;)

Imorgon åker vi upp till stugan vid Örnsköldsvik men stannar såklart till en sväng på Urkult i Näsåker (en hippiefestival för er som inte visste det ;) Jag har varit två gånger förut och bott i tält men nu blir det bara över dagen innan vi åker vidare till stugan. Mamma har beställt en ny sjal så jag får se om jag hittar nån fin :)


Shoppat



Såhär tjusig blev jag av nya e.l.f-sminket ;)

Var en sväng på stan idag för att köpa en ny deo. Kom såklart hem med en del andra grejer också. Bland annat en mangoduschcreme från BodyShop, sminkpenslar, en basker och sjal från H&Ms rea ^^

Effekter



Lekt lite med gif-programmet igen ;)

Ögonskuggor



Klickade hem en ögonskuggepalett från Ebay nu för 145:-
Färgerna ser jättefina ut så vi får se hur det är med kvalitén. (Och leveranstid och tull för den delen eftersom det var från Hong Kong)

Ser ut lite som en vattenfärgslåda när jag tänker på saken. Jag kanske blivit blåst? ;)

e.l.f.





Jag och Madde har skickat iväg en beställning till e.l.f och jag har bland annat skickat efter ett mineralrouge, mineral glow och ett set med två ögonskuggor och två rouge. Ska bli spännande att se om jag blir nöjd med mineral glow som bland annat LGB hyllar :)

Ginafynd



Fyndade ett par prickiga bikinitrosor och ett par rosettspännen på Ginas rea. Batman tyckte att spännet var mycket intressant!

Yeah baby yeah!



Köpte ett tjusigt litet hårband som jag bara måste visa upp ;)

 Till min hjälp hade jag Tomas som datasupport och så hade jag självklart nytta av min träning i Maddes Pose-Skola ;)

Gör din egen gif här


Naglarna



Svårt att få till en bra bild men såhär blev det iaf. Fransk manikyr och ett lager med glitter. Sen kan man måla dem som vanligt när man lessnar. Tog bra precis en och en halv timme men det kändes som det gick mycket snabbare. Trevlig tjej den där Carro som gjorde dem :)


Traderat ;)




Fyndade precis lite på Tradera.
Dessert Lipgloss Vanilla Ice Cream och söta blommiga trosor.
Man kan aldrig ha för många lipgloss ju! ;)

Kuddar





H&M Home har massor med fina kuddar jag inte skulle ha något emot. Men jag ska nog låta bli att köpa kuddar just nu ;)


Lite blandade bilder







Idag är första dagen på min semester. Inte helt oväntat spöregnar det.
Jag roar mig faktiskt med att läsa, jag har läst ut Jenna Jamesons "Att älska som en porrstjärna" som var riktigt intressant och nu har jag kommit halvvägs i Marian Keyes "Änglar" som jag läste för många år sen men har glömt bort allt utom de ryska kaninerna ur. "Woadka?" föreslog Valja hoppfullt. (...) "Jag hjeelpa deej" ^^ Lättläst småcharmig bok.

Sen har vi mina naglar som ska pimpas på onsdag. Har målat dem röda och fina så länge.

Filmerna från CDON, Princefilmerna var ungefär lika pinsamma som jag mindes dem men de har såklart sin charm.

En rolig liten skohög som fotobevis att bror med familj var ute med båten häromdagen.

Sist en suddig bild på Grynets prickiga näsa. Mina fötter är också med på ett hörn.


Vad hittar ni på i regnet då?


Sko och topp



Hos Vivistyle finns dessa häftiga skor och en läcker spetstopp som jag gärna skulle lägga vantarna på. Misstänker dock att jag inte kan gå i skorna...

Katt-laterier






Det är inte lätt att ha ett så jobbigt liv inte ;)

Idag har vi varit en sväng och badat minsann. Rätt skönt i vattnet men det blåste lite väl häftigt. Får se om det är nåt badväder till veckan när jag får semester! På onsdag blir det långa naglar också. Wo-hoo! ^^

Kajsa och filten




Vi bäddade sängen idag så Kajsa har legat där med sin "mamma", den lila filten ;)


BAD in Japan



Beställde precis en musikdvd från Ebay. Säljaren finns i Argentina så vi får se hur lång tid det tar innan (om) den dyker upp ;)


En annan härlig klassiker med MJ från MIB 2.
"I could be Agent Em! Zed?" ;)

Yu-Be



Fick en liten test-tub från Eleven när vi beställde hårtorken, Yu-Be Moisturizing Skin Cream som ska vara bra för bland annat självsprickor och solskador. Jag har smort mina torra nagelband med den och tycker att det funkar riktigt bra. Nästa gång jag beställer från Eleven kommer det bli en stor tub Yu-Be :)

Bild: Eleven

Always look on the bright side of life!





Två fina Jacksonvideor, den nedre har varit en favorit i många år och den övre hittade jag idag :)

Kajsa Kaa





Lite Kajsabilder för ovanlighetens skull. Ibland går det att få till fina bilder på söta tjockiskissen med :)

Och just det. Siamesens ögon har blivit mycket bättre nu när han får vanliga ögondroppar morgon och kväll så det var nog bara torra ögon helt enkelt


Mockaväska


Fick Damernas Värld igår,  det sista numret i min prenumeration som jag sagt upp eftersom det inte varit nåt intressant i de tidigare numren jag fått. I detta nummer fanns i alla fall en väldigt söt mockaväska med rosett från H&M för 249:-


Punktering!

Jag lyckades precis fixa punktering på ett bakdäck. Jag körde för nära sandlådekanten här utanför huset när jag skulle vända och såklart stack det ut en spik från den så jag fick ett stort hål i däcket. Jävla skit! Men är man klantig så får man skylla sig själv! :P

Hos veterinären gick det bra iaf. Han trodde inte alls att det var en infektion som förra veterinären trodde utan snarare att han producerar för lite tårvätska och blir geggig i ögonen därför. Han blev omvaccinerad och vi fick med oss ögondroppar hem så får vi se om ögonen blir bättre :

Benjamin Button



Igår såg vi Benjamin Button, en väldigt vacker och vemodig film. Cate Blanchett är som alltid helt fantastisk. Jag kan varmt rekommendera den!

Kattfnatt




Lite mer kattbilder. Som vanligt vill Kajsa inte vara med på bild. Antingen går hon så nära att det inte blir annat än sudd eller så vänder hon sig bort. Fasoner! ;)

Och just det, idag ska vi till veterinären med Batman för att undersöka ögonen som bivit geggiga igen :P


Slött



Ungefär såhär slött är det här ikväll. Två små grisar på mina ben ;)

Mod Cloth






Mod Cloth har en massa snyggt, klänningen och sandalerna är favoriter :)

Dexter



Säsong 3 av Dexter har premiär på måndag 22.30
Ni har väl inte missat superserien om seriemördaren som rensar bort bad-guysen från gatan? Helt lysande är den!

Naglar



Är lite sugen på att fixa naglarna när jag får semester, gärna snygg fransk manikyr! Får se om ekonomin tillåter sånt lyx eller om jag ska fortsätta drömma.

Stefan har fått färga min utväxt idag så nu är jag snygg i håret igen :)


Säng



Idag har vi varit och provlegat sängar på Ikea. Det är verkligen dags att vi får varsin madrass istället för en stor som vi har nu. Jag vaknar varje gång Stefan vänder sig och tvärtom och vi får ont i ryggen båda två. Sängar är inte det billigaste men vi får två riktigt bra för 6000:- och med tanke på hur viktigt det är att sova ordentligt så är det nog värt det :)

Dagens inköp





Dagens inköp är en klänning, en lång topp och ett par leggins med dragkedja, från H&M plus en hårtork som egentligen är Carolas vindmaskin. Stor klumpig sak med ett jävla drag i iaf ^^

Parfymerna



Nya parfymerna anlände idag. Moschino I love love och Anna Sui Dolly Girl :)

H&M






Fina nyheter från H&M :)

RSS 2.0