"Håll dörren stängd!"
Vi kör en dagens idag också. En favoritklänning jag fick för 25kr på H&Ms rea för några år sedan. Ju större solglasögon desto bättre är det som gäller om ni frågar mig ;)

Katter nu igen


Katter katter katter överallt ^^

Pink Rose Diamond
Sally Hansen Pink Rose Diamond. Ett sött rosa holografiskt lack. Krävs några lager för att få det täckande men det är det värt. Lite mjäkig färg bara men det blir så fina regnbågar att det inte spelar så stor roll.

Dagens Kajsa
Den här damen blir alltid tjusig på bild :)

En dagens

Dålig hårdag och ingen tid att tvätta det, då blev det uppsatt hår och prickigt hårband. Puta med läpparna. Work it! Oh yeah baby! ;)

Beige prickig tröja inhandlades på New Yorker :)

Neon-naglar


Lite mer lack. På naglarna idag har jag neonlacket Color Club Ultra Astral som är så neonigt att det skär i ögonen och nästan lyser i mörkret. Det ville inte kameran veta av utan bestämde på egen hand att visa det som hallonrött. Jaja. Neonorangea China Glaze Sun Worshipper blev bättre färgåtergiven. De holografiska lacken är Depend 2027 och 2035. Lite besviken på det gröna som var mycket blekare än jag hoppats. Jag vill ha ett GRÖNT hololack. Hur svårt ska det vara egentligen? ;) De övriga lacken orkar jag inte skriva ut men ni är nyfikna på nåt speciellt så säg till.

Äppelblom och fisk

Äsch så otydliga bilderna blir när man förminskar dem till bloggen! Varit hos mamma och pappa på landet idag och testfotat lite i trädgården. Vad vackert det är såhär års med äppelblom och syrener! Rabarbern är ungefär 50 år gammal och monsterstor. Brorsdottern fick stå framför för att det ska synas lite vad stor den är. Fisktavlan är av Eva Norberg och mamma fick den i morsdagspresent av pappa :)

Katter, fötter och kartongGrön hippiegardin
Snubblade över en grön hippiegardin för 25kr idag på Myrorna :)

Jordgubbar

Solsken och jordgubbsklänning idag. Väldigt lätt att koncentrera sig på att knäppa kort när man har en rullsiames på foten...

Orkidéerna

Orkidéer är så himla tacksamma att fota. Snygga hela tiden!

Muta!Jag hämtade Madde på jobbet idag. Hon hade den goda smaken att ge mig en muta i form av kokoschoklad! Toppenmuta om ni frågar mig men ost skulle såklart också funka! ;D

(För lacknördar kan jag berätta att det är China Glaze Ahoy på naglarna. Mer rosa än bilden visar)

Äntligen!
Nya kameran kom idag. Lite testbilder på katterna har jag tagit. Inte ändrat i några inställningar förutom att slå av blixten. Vilken otrolig skillnad från förra kameran kan jag säga, trots att det är molnigt ute så blir bilderna osuddiga och fina. Hurra! :D

RSS 2.0