Bilar och stjärnor





Håller på och tapetserar brorsdotterns rum i brors nya lägenhet. Bilar på fondväggen och stjärnor på resten. Går sakta men säkert framåt.

Nu blir det tacokväll hos grannarna. Tjingeling!

3-D

Pingback



Köpte en till läppmoj idag, man kan aldrig ha för många ;)
Ett IsaDora 3-D Glitter Gloss med jätterosa glitter.

Jag köpte även en ny foundation som jag hört mycket bra om.

Siamesemania





Jag har inte hittat rätt inställningar på kameran än men jag har hittat en del effekter. Tur att det fins en liten rosa mask i kameran, det kan man ha stor nytta av ;)

Jag har avslutat Siamesens blogg och lägger även fortsättningsvis upp alla kattbilder på den här bloggen. En blogg är fullt tillräckligt :)

All that glitters aint gold



Var och bytte Sagas tröja till en större storlek och H&M-kassörskan gick igång på mitt lack. Såhär ser det ut! Eller ja, det är ännu snyggare irl såklart. Det är från Forever21 och har svart och magentafärgat glitter ^^


Suddigt...



Jamen lite suddigt eller? Har pillat på en inställning på kameran och nu hittar jag inte tillbaks så jag kan ändra :P

Man kan notera att nagellackat matchar både koftan och ljusstaken i bakgrunden ;)



Sudd sudd sudd...


Lite skarpare iaf...

Späckhuggartränare?





Elfgrejerna kom igår. Fransar, ögonskuggepenslar och ett lipgloss jag fick av Madde. En närbild på de glittriga fransarna.

Dagens bild på filttjuvarna. Inte många knop här hemma på dagarna, jag går ut och går en och en halv timme och de lyfter inte ens på huvudet när man kommer hem :P

Pratat med Arbetsförmedlingen som tycker att jag ska skaffa en praktikplats. Jag googlade och fick fram att jag ska bli späckhuggartränare! Det ni! ;)

Ingen som har tips på lämplig praktikplats som kan leda till sommarjobb också?

Avatar



Ikväll blir det bio, Avatar för andra gången. Ska ni se den så se den på bio! Svävande berg, viskande träd och självlysande mossa gör sig bäst så ;)

Här kan ni se ett litet klipp ur filmen

Lacklåda och grön älg





En bild på min lacklåda, såå många lack har jag faktiskt inte. Skulle behöva lite fler kartonger åt dem dock.

Smyckeslådan kan jag visa på en gång, allt är fint indelat i fack utom smyckena jag använder ofta som ligger löst :P

Var på kalas igår, brorsdottern fyllde tre och då hittade jag en grön älg på en hylla som jag tyckte var riktigt läcker! Pappa som gjort den såklart.




Och ett valpförslag till Kicki om du inte får nån fransk bulldog ;)

Foreverlack




Har ju glömt att visa lacken och fransarna från Forever 21. Det turkosa/teal är jag inte så jätteimpad av för det är rätt blekt men de andra två ser jätteläckra ut! :D

Jag är lite förkyld och trött men jag har ändå orkat med en promenad på över en timme och en födelsedagsfika hos Kicki idag. Imorgon ska Saga firas så jag hoppas jag är pigg igen till dess.

Nya kängorna





  • Zoya Nova på alla fingrar utom ringfingret som har kvar det hologlittriga lacket från nagelsalongen ^^
  • Mina nya kängor
  • Nya prickiga koftan

Provrum



H&M har ett roligt verktyg där man kan testa kläder på en provdocka och den här kombinationen gillar jag skarpt!

Lack igen



Jag och Madde har skickat iväg en liten lackbeställning till Trans Design. Jag beställde två OPI; Crimson Carol och DS Extravagance och tre China Glaze; LOL, Ruby Pumps och Stroll. Ska bli spännande att se hur snabbt det går att få därifrån. Nån som har erfarenhet? :)
Crimson Carol

Krokodil



Igår gjorde jag Lernias IDI-test och det visade sig att jag är en krokodil. Det förklarar en hel del!
(Madde däremot påstår att jag är en påfågel men jag är nog bara en prålig krokodil) ;)

Krokodilen har små öron och stor käft och får den inte som den vill så slår den med svansen. Krokodilen vill att det ska hända saker. Den är en idéspruta och tycker om projekt. Den är orädd, spännande, öppen och frispråkig. Krokodilen är bra på att avsluta projekt.

Zizzie-armband



Vad skådar mitt norra öga? Ett Zizzie-armband? ;D
99 kr hos Miss Smith

Har varit på Ikea med Tomas och Miah och köpt en ny taklampa och så har jag varit i Matfors och ätit kokoskakor. Vilket hårt liv ;D

Smått & gott





  • Fixade naglarna igår och det blev ett fräsigt rosa med hologlitter men nu har jag lackat över med Zoya Nova som jag tycker har en finare nyans, lite bärigare :)
  • Alla underkläder jag shoppade i Stockholm!
  • Rävkuddfodralen jag fick köpa av en annan bloggare. Väldigt fina!

Presenter



Fick presenter av Becka jag glömde visa. Ett sött rosa lack, en Nina Ricci-parfym som doftar jättegott och ett Mi Lajkihalsband man kan sätta ett foto i! =D

Grynet



Grynet har hittat en ny bra plats :)

Åter från Stockholm









Lite bilder från storstaden i vinterskrud
  • Dramaten
  • Dalí x2
  • Beckas snygga lampa
  • Kleo & Saba
  • Kakor
  • Snygg-Becka dragande min väska :D

Mad as a hatter



Längtar väldigt till Alice in Wonderland har premiär. Jag och Becka ska försöka se den i 3D i Stockhlm om vi hinner :)

Gillar sminkkollektionerna som släpps också. OPIs lack ser grymma ut och Urban Decays palett vore verkligen nåt. Tror inte jag kommer köpa något av dem men att titta på vackra saker är är ju något jag alltid uppskattar ^^

Stockholm

Jag åker till Stockholm imorgon och kommer åter fredag kväll. Så ni vet vart jag tagit vägen ;)

Ska bo hos Becka och vi har planer på både Dalíutställning och shopping så det lär bli riktigt, riktigt trevligt! Sitter och letar ljudböcker men hittar ingen jag är sugen på. Typiskt det där för på affären brukar jag alltid bli sugen på minst ett par stycken, nu hittar jag inte nån :)

Sinful Señorita


Sinful Señorita och My Favorite Jeans från H&M. Señoritan är lite väl ljusrosa och borde blandas upp med China Clace Cowgirl Up eller kanske H&Ms Godess on Stage för en riktig höjdarfärg :) My favorite Jeans är så skir att den nog med fördel läggs ovanpå ett annat lack. Notera geishatavlan i bakgrunden ;)



En till bild på den turkosa mejken med Nautical Night med en vanlig kamera. Suddigt som sjutton ändå såklart ;P

Kringla



Filt-tjuven slår till igen! Vilken skön stil va? ;)

Sminkningar med turkost






Prövade min turkosa H&Mpenna under ögat till en lila sminkning, målade sen över det lila med mörka Nautical Night och la på glitter. Webcam är väl inte optimalt när man vill visa färger men det blev rätt ok bilder ändå.

Fickparkering



Fickparkering eller filtparkering? Populär filt det där iaf ;)

Dreamlover


Läckra röda skor från Harajuko Lovers finns hos ModCloth. Lyckligtvis är de så dyra att jag slipper fundera på ett inköp ;)

Back to pink





Idag har julen åkt ut och jag har återgått till rosa i vardagsrummet. I hallen är det lila som gäller och jag har tagit fram en fin ljusstake som stått länge i ett skåp. Måste iväg och köpa ljus att sätta i den bara. Dammtorka byrån står också på att-göra-listan ser jag ;)

e.l.f.




Lite trött och oinspirerad för tillfället så bloggen går segt men jag ska visa lite fransar jag beställt från e.l.f i alla fall. De i mitten har jag sen förut och gillade och de andra ska bli spännande att testa.

Idag har jag varit och tränat för tredje gången den här veckan (heja mig!) och så har jag plockat ner granen. Imorgon ska jag ta bort resten av julsakerna och ta fram allt rosa igen ;)

Forever21beställningen skickades i onsdags och jag hoppas  de är snabba för jag är så nyfiken både på kläder och lack!

Zoya Nova



Nagellacksgroupien slår till igen!
Madde påstår att jag behöver terapi för att sluta köpa lack men det är inte saaaaant! ;D

Zoya Nova är ett rosa-lila glitterlack ur Zoyas Ultra Glitterkollektion. Här hittade jag en bild på flickr om ni vill se det uppmålat vilket såklart alla vill ;)

Siamesens blogg



Siamesen har skaffat en egen blogg och kommer inom kort bli större än BlondinBella. Kajsa tar uppståndelsen med ro och ligger lugnt kvar på pläden och drömmer om olivspad.

Twinkles



Jag traderade hem två twinkles igår. Ett Atlantis (ovan) och ett Arabian. Mer glitter åt folket! :D

Bild från Google

Twitter



Siamesen funderar på att börja twittra. Det vore väl nåt? ;)

Siamesen tycker att grönt badvatten med melonsmak är jäääättegott.

Siamesen tycker att det är jättesmart att lägga sig över mammas armar så hon inte kan skriva på tangentbordet.

Siamesen testade en makaron. Den var inte god. Då testade han lite till för att vara säker.

Tänk vilken genomslagskraft och vilka läsarmassor det skulle bli. Han skulle bli större än BlondinBella och Kissie tillsammans! ;)

Filten



Gosig filt vi fick av brors familj i julklapp. Synd bara att vi aldrig får använda den. Ser du Kicki?

Nyår





Nyårsafton spenderades i silverklänning och glittrig lila make-up bland trevligt folk och ost bubbel och marängsviss. Bättre än så blir det inte! ;)

Mer pop







Köpte mer på Poputförsäljningen på nyårsafton. "Glow-stiftet" var ingen höjdare men för 25kr behöver man inte sörja, samma med den svartglittriga pennan som var ganska hård. Den blå-turkosa skuggdosan skall invigas i veckan och pigmenten i oliv och choklad blir spännande att se om de täcker bra :)

Foreverbeställning



Beställde grejerna nedan med undantag för Rock Star lacket som blev utbytt mot lacket ovan och den lila baskern var slut så det blev en röd.

Funderar ni på att beställa så kan jag berätta att grejerna är billiga men frakten dyr plus att tullen kan gå på 40% om man blir kollad så det blir inte så billigt som man först kanske tror men är det nåt man verkligen vill ha är det inte mycket att göra :)

5-10 arbetsdagar ska det ta innan paketet kommer så sen ska jag sätta bananer på Forever 21 ;)

Forever 21






Funderar att klicka hem lite Forever21...
Sjukt snygga grejer de har!

RSS 2.0