Indiskaklänning


Inte för jag har nåt behov av fler klänningar. Men hade jag haft det så hade jag gärna haft den här fantastiska från Indiska för 399:-

Disco!

Jag gjorde Modettes stiltest och det visade sig att jag var en 70-talspingla. Då borde jag ju nästan ha en discokula i vardagsrummet för att matcha. Tips på inflyttningspresent ;)

Syndat...



Jag som hade shoppingförbud. Så länge höll det... Jag köpte en rosa glittrig topp idag på rean. Som försvar måste jag säga att den bara kostade 99:- och att den funkar både på jobbet och till fest och att jag har en tubtopp i samma färg och material här hemma som jag tänkt sy axelband på men att jag nu kan skippa det och lämna den till Myrorna. Typ så lyder försvarstalet ^^
Såg också ett par jättesöta små rosetthårspännen med paljetter på Gina Tricot för 29:- för ett tvåpack. Kunde dock inte bestämma om jag skulle ha lila eller svarta så det blev inget köp. Kan väl i och för sig ta ett par av varje utan att det blir hål i plånboken ;)

Nån som har tips på bra ögonskuggor förresten? Vill ha en i en neutral ton att ha till vardags eller en med flera olika färger... Har nån testat pop? Såg att de var på rea här i stan iaf...

Idag sprang jag på stan och fikade med Becka som åker tillbaka till Stockholm imorgon. Buhuu :( Ska försöka åka ner och hälsa på nåt i vår iaf, men det har jag sagt länge nu utan att lyckas :P

Måndag

Fin dag idag, ser ut att vara soligt om solen bara tog sig ovanför träden. -7,5 är väl inte min favorittemperatur men jag ska väl försöka hålla mig inne mycket.
Igår efter jobbet var jag ut till Miah och Emil som hade en liten fest. Trevligt trevligt. Jag hade bilen så det blev inget dricka för mig men det var trevligt ändå. Det blev en promenad till stallet för att släppa in hennes häst vilket var väldigt skönt eftersom jag suttit inne på jobbet hela dagen och inte rört mig nästan alls :P
Idag har jag ringt och sagt upp bredbandet inför flytten *duktig* och så ska jag fixa mig iordning för att träffa nya chefen vid 13 och sen träffa Becka efter hon slutar jobbet. Härligt :D

Champagne


Jag har redan kanelbulle- och knäckdofterna och såhär i nyårstiden vill man ju såklart dofta champagne! Eller? ;)

Sötsug


Betsey Johnson har detta supersöta cupcakehalsband för $55. Tur/typiskt att man har shoppingförbud! ;)

En lokal förmåga gör väldigt väldigt fina smycken också. Tips! :)
http://www.missmesmycken.se

Kuddbry och mattfunderingar




Stefan har en brun soffa som kommer stå i extrarummet, han har även två av de övre kuddarna från Ikeas Stockholmsserie och eftersom jag för tillfället har pippi på blått är jag sugen på att matcha med någon av dessa kuddar. Den helblå känns lite för tam men den randiga å andra sidan kanske blir lite overkill till de mönstrade. Detta mina damer och herrar är kvällens i-landsproblem ;)



Funderar också på ny vardagsrumsmatta eftersom jag tänkte lämna rottingmattan jag har nu till Myrorna eftersom den skräpar ner så hemskt. Frågan är bara om jag ska ta den övre som är billigare eller den nedre som jag gillar mer men som känns lite för dyr. Har man katt så vet man ju aldrig ;)

Ikeaerbjudande

För varje 500 kronor du handlar får du 50 kronor till annat på IKEA Gäller tillsammans med ditt IKEA FAMILY kort 26/12 - 11/1 2009.

Låter ju utmärkt det. Jag som ändå ska handla matbord och tvbänk :D

Julafton


Idag är det Julafton, det firas med hela familjen hos bror och svägerska. Kalle Anka, julmat och sen tomte. Jag har redan fått alla mina riktiga paket tror jag och ikväll blir det nog "bara" pengar.

Hittills har jag fått:

Knallrosa kuddar från Indiska
Dita von Teese-boken
Catwomanberlocken
Cosasljuslyktor
Dessertlipgloss Banana Split
MissTigri-tavlor

En väldigt bra jul med andra ord. Tack till Madde och Stefan för alla fina presenter :D

Uppdatering: Fick även pengar och presentkort på Birsta City och en fin stickad sjal och så hade mormor stickat nya tjocksockar :D

God Jul Zizzie! (och läsarna) ;)



En liten julklapp till mig själv är beställd från Allposters. 60x80cm för 650:- med frakt.
Tavlan under köpte jag på Gallerix. Fått två tavlor till i samma serie i julklapp av Stefan ^^
Tog en tur till Birsta för att kolla om stolarna fanns kvar på Jysk, de gjorde de inte men nya skulle komma in imorgon så jag lade undan fyra stycken så får vi se om nån av oss kan hämta ut dem.

God Jul nu allihop ifall det blir mycket dagarna som följer. Kräm!

Köksidéer





Här är lite idéer till köket, Svarta luckor med silvriga handtag, bänkskivor i valnöt eller svart och en diskmaskin med bytbar front så den blir svart som resten av köket. Till detta beiga tapeter, svarta gardiner och mosaik i matchande silver eller kanske regnbågsskimrande.

Budgetvarianten är att ha kvar de befintliga vita luckorna och bara byta handtag och sätta svart mosaik. Får se hur slantarna räcker. Kan ju göra om till svart senare om inte annat:)

Village

Jag har ett presentkort på Village så nu när vi vet att lägenheten är vår ska jag kolla ut vad jag ska köpa därifrån :)

Kontrakt skrivet!

Nu har vi äntligen varit och skrivit kontrakt och ska flytta in första mars. Har räknat tapetvåder och kakelplattor för att kunna köpa lite i förväg :)

Förutom tapeter, färg och golv och lite smått och gott måste diskmaskin inhandlas. I möbelväg är det mest ny matsalsgrupp som prioriteras, jyskstolarna nedan och kanske detta bord från Ikea. Ett katträd måste också byggas så klätterapan Grynet har nånstans att apa runt

Som tur är har jag ju märkt vad mycket kläder och jag har och ska försöka vara riktigt hård på att inte köpa onödiga plagg. Ska hålla mig till nödvändigheter och lägga pengarna på lägenheten istället tänkte jag. Läsa böcker och gå på gym istället för att springa på stan och kolla på kläder. Låter nästan som ett nyårslöfte va? Får se hur lång tid det tar att bryta det ;)

Spara eller Slösa? ;)



Den övre stolen kostar 300:- just nu hos Jysk
Den nedre kostar 895:- på Ikea
Man får alltså tre stolar hos Jysk för samma pris som en Ikeastol. Nån som provsuttit?

Rensning del två

Håller än en gång på att rensa garderoberna. Är riktigt hård med allt snyggt som jag ALDRIG använder, har fått till tre kassar till. Tänk om man kunde få tillbaks de pengarna :P  Jag ska låta det flytta till Myrorna så någon annan kan få använda dem istället. Sen ska jag försöka sluta köpa kläder jag kommer använda en gång eller två. Så det så! ;)

Ingen reklam tack


Fin skylt från Nordljus, 79:-
Själv har jag bara dynamotext på dörren nu ;)

Försenad

Stefans julklapp är försenad fick jag ett mail om imorse. Jag antar att den inte hinner komma innan julafton. Vad gör man då? Slår in en bild av grejen och säger att "en sån här ska du få"? Jag hoppas den inte dröjer alltför länge men jag hittade en liten grej på Indiska idag som han kan få på julafton så han får nåt då iaf ^^
(Kan inte skriva vad jag köpt eftersom han verkar tjuvläsa bloggen ibland) ;)

Utebliven kontraktsskrivning...

I torsdags skulle vi träffas och skriva kontrakt på lägenheten men det blev inte för hennes barn blev sjukt. Idag skulle vi träffas istället men först sköt hon fram det till en senare tid och sen när vi var på väg dit skickade hon ett sms att hon fått förhinder. En halvtimme innan. Frustrerande! :P Vi åkte till Madde och Stefan och drack kaffe och hade trevligt istället så det gjorde inget för den delen, vi kom ju iväg ut en sväng men man undrar ju hur gärna hon egentligen vill sälja lägenheten :P

Super Mario


Kan skippa halltapeten och ta de här istället. Nostalgi! ;)

Catwoman


Det är ju jag det. Den här masken skulle jag gärna hänga på min halskedja.


Köket





Lite mer till köket. Gardinerna från Jotex har jag redan, både panelerna och fransgardinerna, geishatavlan som jag visat förut skulle göra sig fint till det blåa temat och stolen och mattan från Ikea kan också få bo där ;)

Hästschampoo


Lite sugen att prova på dessa "hästschampoon" från Lyko. Fula flaskor men jag brukar spara fina flaskor att hälla över i. Schampoo + balsam kostar 249:-


Kan tänka mig Tigis Superstar också. 299:- för schampoo och balsam

Väntan på tapet




I slutet av November beställde jag några tapetprov från Måleributiken. De har inte kommit än men förhoppningsvis kommer de vilken dag som helst. För den frakten trodde jag det skulle gå betydligt snabbare faktiskt (129:-). Tapeterna ovan är några av proverna jag beställt. Den nedersta funderar vi på som fond till hallen och den övre tänkte jag först på till köket men jag tror väggarna får vara beigea där eftersom jag vill ha svarta luckor. Vi får se :)
Har beställt julklappar till pappa och Stefan nu så det är bara småttingarna och mormor kvar. Har ni handlat alla julklappar än?

Magnolia


Fortsätter att tjata om den här tapeten. Kommer sätta den på väggen mitt emot sängen och så kommer jag se den varje morgon när jag vaknar och bli på gott humör. Stefan tycker också om den :) Tapeten kommer från BoråsTapeter och kostar ca 550:- per rulle.
Bild: Expressen

Återfunna tavlor

Har tappat bort mina turkosa lotuslyktor och i min jakt på dem hittade jag min sjöjungfrutallrik och en geishatavla jag glömt bort att jag ens hade. Kommer göra sig fint i nya lägenheten. Vi skulle dit och skriva kontrakt idag men hon hörde av sig och ställde fram det till måndag eftersom hennes dotter blivit sjuk. Oh well, den som väntar på nåt gott  ;)

Lejonkudde


En cool kudde från SelmiShop för 495:-

Blue




Kan tänka mig blått som accent i köket och har hittat ett litet urval av fina blå saker. Lampa från Spiti. Ljuslykta från Inreda och Iittalaskål från MissHome

Löpkatt = Vrål-apa

Nämnde jag vad jobbigt det är med en löpkatt? Det gjorde jag kanske. Nu gör jag det igen. Det är pissjobbigt :P

Palats


Fin ljuslykta från Indiska för 299:-

Sovrumslampa


Spiti har denna fina taklampa som skulle kunna bo i sovrummet. 1495:- kostar den och finns i ett gäng färger.

Gingerbread House


Philosophy har detta juliga duschcremeset som jag inte skulle ha något emot att lägga vantarna på. Dofterna är: Spicy gumdrop, Gingerbread, Sweet creamy frosting och Cinnamon hot dots. Yummie!

Handpenning

Idag ska vi försöka få tag i lägenhetssäljaren för att se om vi kan få komma nån dag i veckan och lämna handpenningen. Vi ska även höra om hon är intresserad av att sälja soffan och köksstolarna. Skulle även behöva ringa veterinären eftersom katten löper hela tiden. Måste även köpa tapeter nån dag så jag kan lägga ut min lägenhet på Blocket snart. Mycket att göra men ingen ork :P

Svarta möbler


Har inte varit så förtjust i vita väggar men till svarta möbler skulle jag kunna tänka mig det. Fast det blir nog beiga väggar till en början... Matsalsgruppen tar jag gärna, likaså brickbordet och ramen! ;)
Bild från Aftonbladet

Lägenheten vår?

Ser ut som vi får lägenheten iaf. Peppar peppar :)

Budgetvarianter


Allposters har ett billigare alternativ till tavlan jag vill ha, inte lika härliga färger men betydligt härligare pris.


En mycket fin bild, även den kommer från Allposters


Den här var riktigt häftig. Gillar färgerna massor. Allposters den med.

Oh noes!


Nu är "min" tavla på framsidan av nya Living också. Nu kommer den bli vrålpoppis, eller njaa den är väl för dyr. Funderar på att spara ihop och köpa men vi får se... Ingen som sett den billigare nånstans?? :P
Min Cat Burglar från Etsy kom idag också, en vecka från Australien tycker jag är kanon. Superfin var den iaf :)

RSS 2.0