Apa


Gillar den här glasapan från Kosta Boda. Finns just nu till kampanjpris hos DesignOnline :)

Grönt och teak

Ögongodis för mig just nu är gröna kök och teakmöbler.

Mad world
All kärlek till Norge i denna svåra tid.

Holo!
Så vackert med holografiska lack när solen skiner! Här är ett gammalt och två nya i samlingen, alla är Sally Hansen. Från vänster: Pink Rose Diamond, Ruby Diamond, Purple Diamond.

En dagens outfit
En dagens fast från en annan dag ;)
Ganska eländig kamera när det kommer till inomhusbilder :P

Erikshjälpen

Var iväg en snabbis nu på Erikshjälpen och fyndade tre ljusstakar och en knallrosa plåtburk för totalt 75 kronor. Den rosa ljuslyktan hamnade i ljuslyktesamlingen i fönstret. Den börjar ta sig! :)

De hade även massa fina teak(?)möbler för en bråkdel av vad Fyndlagret tar för sina. 150kr för ett jättefint sideboard, 250kr för en bokhylla och 225kr för en snurrfotölj med fotpall! (Och visst, inte så konstigt eftersom Erikshjälpen inte behöver betala för sina möbler men ändå) Någon som behöver lite 50-talsmöbler kanske?

BlomradioÅåååh!!
Blev lite kär i den här vackra radion med körsbärsblommor!
Hade den varit rosa eller lila hade jag slagit till direkt.
299kr just nu på Clas Ohlson.

GlitterGlömt att visa fina nagellacket jag fick av Miah när jag fyllde år. Ett tjusigt blåturkost glitter, NYX CN231, här ovanpå China Glaze Liquid Leather.Några dagar senare lackade jag över med några fler av mina glitterlack och fick till den här galna kombinationen. Riktiga rymdnaglar! :D

PannkakstårtaMåste lägga upp en bild på den hysteriskt goda pannkakstårtan jag åt i måndags efter vi kom hem. Faster Gunilla som bakat :)

Göteborg, New Yorker och Metallica

Igår kom jag hem från en veckas semester. Göteborg med skärgård, shopping och Metallica på Ullevi! :D
Ser att jag haft massa läsare varje dag trots värdelös uppdatering. Jag ska försöka skärpa mig och blogga liiite oftare än varannan vecka ;)Ovan är bilder på delar av shoppingskörden: två prickiga hårband från Accessorize, neonrosa ballerinaskor, tre toppar; blå prickig med spetsbaksida, randig tubtopp och en svart rynkig från New Yorker. Ballerinorna var på rea och kostade 35 kronor och nu måste jag hitta ett matchande neonrosa nagellack känner jag ;D
(tips på bra neonlack mottages tacksamt)Fick inte till några bra bilder av konserten men har man missat att konserten med the big 4 sändes live kan man kolla HÄR. I slutet av konserten släppte Metallica ner massa svarta badbollar ;)


RSS 2.0