Hungriga små monster!



Såhär ser det ut (och låter) när monstren får mat ;)
Jag fick lägga ner kameran ett par gånger medan jag fixade med maten om ni undrar vad 17 det är jag filmar... Och nej, riktigt så löjlig röst pratar jag inte med i vanliga fall ;)


Kanske ska förtydliga lite....
Katterna har alltid torrfoder framme så de är inte utsvultna men som Sminkan säger "det ska ju vara ny mat, rolig mat, annan mat..."
Jag kan kliva upp och ge dem kletmat när jag vaknar och ändå låtsas de vara helt utsvultna tjugo minuter senare när Stefan kliver upp och skriker hysteriskt och vill att han ska gå till köket och ge dem mumsig mat innan de svälter ihjääääääl!!!
Ja de är manipulativa små kräk men de är så söta att det inte gör något! ;)

Kommentarer
Postat av: Emma P

Söta de är!

2010-06-14 @ 12:40:43
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: maddur

JOHO!!

Du pratar alltid sådär, sluta ljug. ;)

2010-06-14 @ 13:15:46
URL: http://www.nattfrost.se
Postat av: jessi

ha ha.. Vad de var hungriga, men katter är ju nästan jämt sugna på något!



Vi har specialtorr foder för känslig mage (nicke har det) så han har mat framme hela tiden. Funkar bra för han äter lagom.



KRAM

2010-06-14 @ 16:17:39
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Hahaha, ja, men de var ju rätt lugna. Mina småskitar hoppar upp på bänken och skriker mycket mer fast de är bondkatter och inte ens nästan Siameser. :D

Gammelkattan får raseriutbrott och kastar saker omkring sig om hon inte får den mat hon vill när hon vill och lillan vallar mig som en fårhund till köket genom att nafsa mig på fötterna...

Mina har i och för sig mat framme jämt, men det ska ju vara ny mat, rolig mat, annan mat... Deras matkonto är snart högre än mitt.

2010-06-14 @ 20:28:31
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Zizzie

Vill bara påpeka att mina katter har torrfoder framme hela tiden men att det inte alls är lika roligt som kletmat utan man måste väcka husse och matte skrikandes tidigt på morgonen och hoppa omkring och tigga tills man får något geggigt mums i sås ;)

2010-06-14 @ 23:25:57
URL: http://zizzie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0