Oh yeah baby!



Hetingbild av mig som Madde tog idag när vi promenerade i Pallviken. Oh yeah! ;)

Serva me, servabote



Andra födelsedagstips är Marc Jacobs armband med latinska texter. Hittas lättast på typ Ebay. Tack på förhand ;)

Min bil!

Vill ha vill ha vill ha vill ha!

(en blå Mini Cooper)

Är nog sjuk



Madde och jag var in på Skopunkten idag och jag hittade inga skor jag kande att jag måste ha så jag är nog sjuk ;) De bruna var jag lite sugen på men jag skulle nog inte använda dem speciellt ofta ändå...

Eleven har fått in en ny variant av nagellack som "klistras" på nageln och ska hålla uppåt 14 dagar. Någon som testat?

Vårigt



Har vare ute och gått en sväng nu. Såg två ekorrar minsann, synd man inte hade kameran med sig. Det hade jag igår när jag promenerade till stan och såg både vitsippor och blåsippor i vägkanten :)

Rosavitt










Litet förslag på sovrum inspirerat av hemmet nedan. Allt från Ikea utom kudden som är från Hemtex och lampan som är från Bolagret

Sen måste man såklart ha lite rosa ljuslyktor och klämma in en buddhafigur nånstans ;) Sänggaveln kan sprayas i silver för en mjukare effekt

Orange stork


Någon som har orange hemma? Då kan jag rekommendera Ikeas tyg Gunilla med storkar. Spänn upp och gör en stor tygtavla, jätteläckert :)

Vackert vackert



Nu har jag hämtat mig från väckningen och är på mycket bättre humör.
Hos ELLE hittade jag bloggen Ellemania som visade de här fantastiska bilderna. Nu blev jag genast sugen på att göra om sovrummet i samma stuk. Vitt och rosa :)
(Misstänker att Stefan inte är värst pigg på det dock)

Grrrr

Munter man blir när det kommer folk och ringer på dörren före tio på morgonen när man ligger och sover. De ringde på hos grannarna också så det var inte mig specifikt de ville åt. Jag öppnade inte som ren protest! Tips; kom senare eller dela ut lappar istället för att väcka folk. Är man hemma på vardagar så är det väl inte säkert att man är nån morgonmänniska. Tur jag inte jobbar natt längre, då hade jag inte varit glad alls. Grrrrrrrr! :P

Beigegrå




Fick en drop-in tid idag och färgade beige-grått. Är riktigt nöjd!
Färgåtergivningen är som känt inte den bästa med webcam men ni får hålla till godo med de här bilderna så länge. Det är lite ljusare än vad det ser ut på bilderna. Jag ser nästan brunögd ut så nu blev jag sugen på bruna linser igen, jag är jävligt het i bruna linser om jag får tycka själv ;)

Var på Åhléns och handlade lite smått och gott och så blev det Stadium där jag köpte de randiga stavarna som var på rea för 99:- :D


Ny hårfärg


Lite sugen på att testa ny hårfärg. Kan tänka mig lite gråbeige som på bilden. Vi får se vad jag hittar på ;)

Bild: Kiss UK

Vitt

Tänkte lite på kusin Mia som gillar vitt när jag såg det här sovrummet.

Svart gift



Black Poison och Training Pole heter dessa gångstavar från Stadium som säkerligen kommer få mig att se extra cool ut när jag promenerar. Eller? ;)

Badkläder



Härligaste reklambilder jag sett på länge. Nu blev jag ännu mer sugen på nya badkläder :)
Bilder: Åhléns

Balkongmys

Strålande sol idag så det blev frukost på balkongen. Underbart! :)

19765

Idag blev det 19765 steg. Morgonpromenad till affären och hämtade Ellosgrejerna. Skorna satt inte bra men kappan var riktigt snygg på. Shortsen var helt ok även om de inte satt helt hundra. Vi sprang runt i Birsta City och jagade byxor åt Stefan och så blev det ett varv inne på Ikea också. Sen gick Madde och jag en jäkla sväng på kvällskvisten. Trött i benen nu kan jag lova. Ska nog ta och natta :)

Balkongmöblerna







Köpte balkongmöbler på Ikea idag och sen åkte vi på Jysk och köpte sköna dynor till. Kajsa tyckte att det var en riktigt bra idé så hon beslagtog soffan. Testade en pimpning men det blev lite too much med ljuslyktor och växter. Lite mindre av allt nästa gång så blir det utmärkt.
Nu är det Stefanarna som måste fixa trätrall till golvet ;)


Herr Morris




Herr Morris låg och rullade på gräsmattan när jag var hemma hos mor och far igår, sen följde han med på blåsippejakt också. Allt är mycket bättre på landet tycker han ^^

Tvättat bilen

Har varit hem till pappa idag och tvättat bilen och bytt olja. Kom hem halv nio så då var jag tvungen att ut och gå en sväng eftersom jag inte promenerat nåt idag. Joggade/gick vanliga korta sträckan och fick till 6000 steg ungefär. Plus de 2000 jag gått runt under dagen blev det 8135 steg. Helt okej :)

Nu: soffa och ett glas vin :)

11969

Det blev en bra promenaddag idag också. Fint väder och varmt så jag klarade mig i långärmad tröja och utan jacka. 11969 steg fick jag till under dagen :)

H&M





Litet hopplock med fina saker från H&M.
En av varje till mig tack! :)

Ny bok




Fick min nya bok idag. En pinupbok av Gil Elvgren. Oh yeah! ;)

Ett litet rött hjärta


En hjärtklocka i form av ett halsband kan jag också slänga med på önskelistan. Cirka 212:- hos Asos

Ellosbeställning





Slängde iväg en beställning till Ellos ikväll. Hittade mycket fint på rean. De två skoparen får jag av Stefan♥ i födelsedagspresent, sen hittade jag ett par shorts för 75:- och kappan klickade jag hem fast i rött för 100:-
Lite tråkigt att orkesterjackan var slut i min storlek.


Lata




Inte bara vi som latar oss ikväll. Katterna ligger också och grisar ;)

Tisdag

Idag blev det gym medan Madde var på spinning, sen en sväng till Stadium för att kolla vindjackor. Madde fick med sig ett par skor och en vindjacka och jag köpte ingenting. Finns ett snyggt vindset på Handelshuset i svart och rosa som jag tror jag ska köpa istället :)

Ja och se upp förresten. Majblommeförsäljningen är igång och det ringer på dörren hela tiden med små barn som vill sälja. När jag och Madde promenerade förbi skolan när vi skulle hämta ett paket på affären kom en hel zombieklunga som skulle ha oss att köpa av just dem ;P

16069 steg har det blivit idag. Nu bilr det latkväll ^^

Fixat

Stefan hade en reservdel till sladden så nu funkar allt igen :)
Dagen ska spenderas med först lite träning (gick "bara" 7300 steg igår så det måste tas igen) köp av olja och oljefilter och frukt, Coop har visst halva priset på frukt och grönt den här veckan påstår Stefan...

Datakrångel

Skulle sätta datorn på laddning nu på kvällen och när jag satt i sladden i väggen så blixtrade det till och blev svart i hela lägenheten. Stefan fick på ljuset igen men datakabeln blev förstörd. Inte datorn lyckligtvis men jag har snart slut på batteri och kommer inte kunna ladda den förrän jag köpt en ny. Så ni vet om jag inte svarar så är det inte för att jag blivit dryg ;)

Promenad till Ruinen


Jag och Madde promenerade till kyrkoruinen i Selånger idag. Jag har inte laddat över de bilderna till datorn än men ni kan kolla hos Madde om ni är nyfikna.
Fick låna nål och tråd av Madde så jag har lagat mina indianstövlar nu på kvällskvisten. Sytt fast ena pälsbollen som lossnat. Vill understryka att det inte var siamesen jag sydde fast, han strök bara förbi när bilden togs ;)

12417 steg slutade dagen på

Miss Dior och vin


Igår kväll var det ost och vin med Madde som gällde, mycket trevligt. Vi drack ett rött som inte var så intressant men det vita Ecologica från Tyskland var riktigt gott! Idag har vi varit ute och promenerat och så har vi varit en sväng till Birsta. Tittat på tapeter, köpt en Miss Dior Cherie-parfym för halva priset och hämtat mobilen som skulle vara lagad. Nya knappar har den fått men de fungerar inte. Skräp! :P

Måste köpa fler tigermöss också eftersom herr Siames leker sönder dem och lägger dem i vattenskålen. Tyvärr är de slut på de två djuraffärer i stan jag kollat hittills så det blir nog en beställning från Djurmaxi

Fredagen


Suddig bild
Madde och jag sprang runt en sväng i Birsta innan vi gick på promenad i det blåsiga vädret. Några av sakerna jag fick med mig hem var nya träningsskor, handcreme, Försvarets Hudsalva och en kattborste Kajsa blev väldigt nöjd med. Jag ska gå med skorna lite hemma innan jag bestämmer mig. Billiga var de iaf :)
10900 steg fick vi till idag ungefär :)

Träning


Ellos har massor med fina träningskläder. En rosa vindjacka känns givet och sen skulle jag behöva ett par löpar- eller walkingskor :)

Skor


Haléns har ett par väldigt snygga klackar. Tyvärr bara större storlekar kvar men de skulle matcha fint med kjolen ;)

Zizziekjol


Jamen är det inte en Zizziekjol så säg? Den måste jag glutta lite på ;)
400kr hos Monki


Ett par rosa shorts kanske vore nåt?
Gina Tricot 149:-

Sked och iPod




Katterna ligger och skedar på soffan och iPoden är nu fylld med lite trevlig träningsmusik. Har även bytt till det gröna skalet så vissa ska bli avis. Oh yeah! ;)

iTunes

Ska försöka sätta mig med iTunes och ladda ner lite musik till min iPod och se om det går bättre än sist jag försökte bråka med den. Ska försöka hitta C.W. Stoneking - The Love Me or Die :)

Pappa i tidningen

Pappa var i tidningen idag minsann :)


Bröllop

Stort grattis till bror och svägerska som gifter sig idag på Kanarieöarna! :)


Tapeter





Rusta har fått in ett gäng snygga nya tapeter, 149-169:-

Väggförvaring


Tänkte beställa den här väggförvaringen från Ellos att ha halsdukar och mössor i :)

Vårtecken


 
Äntligen lite vårtecken här uppe också. Gick med Madde till Bergsåker och lite runt där och fick till en tiotusen steg drygt och i en slänt på slutet av promenaden hittade vi små tussilagos :)

Önskelista

Med en och en halv månad kvar till födelsedagen lägger jag upp lite önskningar ;)

Presentkort Ikea och Indiska
Tatueringsbok av Angelique Houtkamp
Rosa väska
Sony Ericsson K770i i rosa


Catwoman ju ;)


Ikväll har jag varit Catwoman ;)
Madde och jag har tagit en 1 1/2 timmes promenad i solen och så har jag hunnit slöa och vi har ätit finfin middag hos Madde och Stefan och så har jag listat ut att jag vill ha en sommarstuga som är inredd såhär ;)

Kvällsgos


Katterna ligger och slöar på Stefans fötter här på kvällskvisten. Blev sugen på att gymma lite imorgon men det blir nog långpromenad med Madde istället :)
Måste få in lite musik på min nedrans iPod så det blir roligare att gymma!
Har varit hemma hos mor och ätit påskmiddag. Mycket trevligt. Hunnit beställa en pinupbok av Gil Elvgren har jag hunnit med också ;)

11825




Elvatusenåttahundratjugofem steg. Det måste väl räcka för hela veckan va? ;)
Fanns inte ljusturkosa lotuslyktor som jag först tänkte ha så det blev svarta. Då kan man ju ha dem lite vart som helst också. Sen blev det turkosa lyktor från Indiska också. En stående och två hängande ^^

Fortsatt mulet


När det är sånt här tråkväder vill man mest bara ligga på filten och slöa men istället har jag varit och tränat (kors i taket) och är uppe i 8000 steg redan innan stadsturen jag ska göra. Ska kolla efter fler lotuslyktor och en till buddha. Fuskar dock och tar bilen ner så det inte blir för många steg ;)

Buddhaflytt och färgning




Idag har jag färgat två vita badrumsmattor jag hade lila, och så har buddhan och ljuslyktorna från sovrummet fått flytta upp på ena skåpet där inne. På mittenbilden ser man nya klockan som jag köpte igår på Ikea. Pappa kom förbi imorse med skåpet han byggt så nu ska det bara sprayas och hängas upp så är badrummet helt klart :)

Madde special version 2,1 ;)









Nytt förslag på sovrumspimpning åt Madde. Denna gång i grööööönt! ;)
Allt är från Ikea utom tyget som kommer från Åhléns. Till detta väggar i beige eller nougat.

Inköp och pimpat









Storshopping blev det idag. Massa ljuslyktor, tvålpump, kudde, pläd, tyg och garn. De rosa ljuslyktorna tipsade Mari om när de med silver på insidan tog slut. De ska stå i badrummet sen. Vit tvålpump från Lagerhaus och fint tyg från Åhléns som jag inte har nån aning vart jag ska ha. Kanske får pimpa Maddes sovrum med det sen ;)
Har pimpat vardagsrummet blått istället för rosa som innan.


Birstatur

Ska åka iväg snart och möta Miah i Birsta. Ska lämna in min glappa mobil på lagning och köpa lite tråkiga småsaker och eventuellt lite roliga saker också ;)
Vad gör ni denna mulna tisdag?

Snöre och tapet






Igår letade jag fram ett snöre. Snören är det bästa Grynet vet och hon kan jaga dem i timmar. De andra hjälpte till lite halvhjärtat. Sen var det skönt att sova ;)
En bild på min gröna sovrumsfond som alla utom jag verkar gilla. Måste få tummen ur och tapetsera den nån dag. Aldrig tapetserat ensam dock. Hur mycket svårare är det jämfört när man är två? :P


Badrumsbilderna







Såhär ser badrummet ut nu. Det enda som saknas är ett litet skåp som ska sitta mellan tavlorna och täcka vägguttaget. Pappa håller på och bygger skåpet och det ser fint ut! Helst vill jag ha ett annat duschdraperi också men det får bli framöver :)

Banandebut



Tänkte införa en ny kategori nu, "Zizzie sätter bananer" där jag betygsätter lite olika saker jag känner för ;) Skalan är 1-5 bananer där 5 är högsta betyg.

Först ut är Proffs torrschampo som får full poäng direkt. Jag har testat det mesta på torrschampomarknaden och trodde inte detta skulle ha nåt att komma med eftersom det är billigare än de flesta andra (45kr mot >80kr) men det var riktigt bra. Hårrötterna blev fräscha igen direkt och doften är riktigt trevlig. Pluspoäng för det låga priset. I like :D


Tvålpump


Eftersom tvålpumpen från Fyndlagret jag köpte i veckan var trasig så måste jag hitta en annan. Cult Design har en tänkbar kandidat. Ska kolla Åhlens också, de hade en fin förut men jag vet inte om den finns kvar.

Cykel

Såg Niotillfems cykel och blev såklart sugen på att måla min :P

Söndag

Idag har jag och Madde varit en sväng till mamma och fikat. Känner mig mycket piggare idag. Det gjorde dock inte kameran som lade av efter jag knäppt badrumsbilderna... Den sitter på laddning nu så förhoppningsvis kommer bilderna upp senare ikväll. Sitter och letar de återstående två Transformersgubbarna åt Stefan men det verkar svårt. Jäkla McDonalds! ;)

Förkyld

Stackars Askungen!
Lägger upp bilderna en annan dag. Har blivit förkyld och ynklig så jag återkommer med nya friska tag när jag känner mig piggare. Trevlig kväll på er :)

Badrum klart

Har satt upp resten av kakeldekorerna idag så nu är badrummet helt klart sånär som på det lilla skåpet. Skitsnyggt blev det om jag får säga så. Återkommer med bilder imorgon

Aygo



Eftersom iQ:n var lite väl dyr så lutar det mot att jag kanske köper en Aygo istället. Ska försöka provköra en snart :)

Balkongmöbler


Utemöbelgrupp från Ikea, 995:-

Några test


Gör testet här



Gör testet här

På skotestet låg jag väldigt nära snowboots också eftersom jag är så bekväm av mig. Att jag är snabbspolknappen känns inte som nån överraskning, jag är rätt otålig av mig. Mycket för äventyr vet jag inte om jag är dock ;)

Fyndlagret och Erikshjälpen



Jag och Madde var en sväng på Fyndlagret och Erikshjälpen idag. Allt kostade 10kr utom vattenflaskan som kostade sju. Tvålpump för en tio medan jag bestämmer om jag ska köpa en svart eller vit. Burk, Eiffeltorn och silveranka är rätt onödiga prylar men för 10kr kändes det som att det inte gjorde så mycket

Kajsa Kaa




Blir alldeles för mycket bilder på långnäsorna. Nu är det Kajsas tur med lite balkongbilder ;)

iQ


Är på biljakt eftersom Skodan sett sina glansdagar. Toyota iQ finns i lila och drar lite så den ligger bra till hos mig. Någon som kan svara på varför den kostar mer än Aygon som är större?

Lagar mat...

Jag lagar mat nu och det händer inte särskilt ofta här eftersom Stefan är bättre på det. Eller mer intresserad kanske. Korvstroganoff och ris blir det iaf och under tiden sorterar Stefan verktygen. Yeah! ;)

Toalettknopp


Prenumererade på en designtidning innan jag flyttade hemifrån. Därifrån mindes jag dessa toaknoppar i keramik som jag gärna haft i svart eller vitt för spolningen, men nej då, de slutade tillverkas 2002. Rackarns! :P

och åter...

Mobilen är återfunnen och kakeldekoren är skickad. All is well in the world again ;)

Idag har vi varit till Birsta igen och köpt en stor verktygslåda, den lila runda mattan och tapetklister. Weiii ;)

Borta



Min mobil är borta, den är glapp så den ska lämnas in på lagning men jag verkar ha lagt den på ett väldigt bra ställe inför flytten för jag kan inte hitta den :P 
Kakeldekoren är också borta, skulle fått den senast igår och ingen avi med posten idag heller så nu har jag mailat och efterlyst dem. Bläää :P

Vi ska ringa och höra om mormor vill komma hit och fika och se lägenheten och så ska vi åka på Classe och kolla efter en större verktygslåda så vi slipper ha 10 små med massa dubletter :P


RSS 2.0