Fönsterkattran
Idag sopades innergårder för tredje gången. Extremt spännande! ;)

Örhängesmani
Shoppat örhängen på rea idag. Sex par för strax under 150 kronor. Det blir alltså ett snitt på under 25 kronor paret!

Klick klickKlick klick och så hade hon budat hem en prickig grön klänning från eBay ^^

SmyckenEgentligen var det väl Berså-halsbandet som jag köpte i Hudik jag tänkte visa men dödskallehalsbandet och rea-örhängen från JC fick också hänga med ;)

Bikini
Hallå, snygg eller!!
Måste spana in Lindex rödprickiga bikini. Ifjol hittade jag ingen nederdel som satt bra och skippade bikiniinköp helt och hållet och i år är det verkligen dags för en ny.

Hudik

Var på antik- och samlarmässa i Hudik förra helgen och kom hem med ett par nya djur till mitt zoo och en fantastisk hippiegardin som ännu inte kommit upp. Tigern är från 40-talet och gardinen gissar jag på 70-tal men kängurun vet jag inget om. Någon läsare som har koll?Favorit i repris. Kände att träapan av Kay Bojesen som jag köpte i Hudik för tre år sen också skulle vara med här :)

Kaufat
Var på stan igår och fyndade strumpbyxor på H&M och köpte med mig fantastisk sushi från Sjögatan.
På kvällen var jag på överrasknings-30-årsfest för B-G. Kanontrevlig kväll! Sofie hade fixat en mumsig blåbärstårta och Sofies mamma hade gjort en fantastisk smörgåstårta!! Tack alla för en härlig kväll! :))

NaglarLite naglar. Vissa är fotade efter några dagar så de är väldigt naggade och slitna.

1. Milanis Gems över svart, i handen IsaDora Pink Fame
2. IsaDora Black Galaxy och Pink Fame över svart
3. Ebalays lila cracklelack över guld, Glitter Gals 3D Purple, B.B. Couture Universal Joint
4. A England Dragon
5. L.A. Girl Flare Dark purple

KattbilderFinare kattbilder nu när man slipper blixt.

Soffmys
Lite soffmys. Kolla in Grynets tass på Kajsas rygg! Gulligt!

Balkongfix

Balkongen har tinat fram och jag har lagt ut den gröna fina plastmattan jag fyndade på Indiska. Köldknäppen haf gjort mig tveksam till att köpa penséer riktigt än så jag hämtade plastväxter på vinden som får bo i blomlådan tills vädret blir vårigare igen. Det dröjer säkert inte länge innan det är vår på riktigt nu :)

Naglar

Några manikyrer från gångna veckor. Först Color Club Wink Wink Twinkle, sen Ebalay's giftgröna cracklelack över svart och sist är vårgröna Milani Hi-Tech.

Överkastet
Överkastet jag fyndade med inbakad siames :)

Veckans kattbildKattbild en slö dag i sängen :)

PinkMin dammsugare gick sönder idag så jag behöver en ny. Helst borde den ju vara rosa. Electrolux nya är rosa men ryktas kosta 3000kr när den släpps nu i april och det är ju bara löjligt. Den har en orange lillasyster som har ett betydligt trevligare pris på runt 700kr så det får nog bli apelsinstädning istället tror jag ;)

RSS 2.0