It's Alive!

China Glaze It's Alive är ett vackert varmgrönt lack från årets halloweenkollektion. Fantastiskt vackert! Min kamera vill inte riktigt fånga den. Googla och kolla på bilderna där istället :)

Pall vs. pall

Såg att Indiska skulle komma med en pall i orientalisk stil för 1795kr. En sån kan man ju köpa, eller så har man redan en man har ärvt från farmor! ;)

Moster

Karamelliga lampskärmarna Moster i retro/tantmodell är nyheter från LampGustaf. Finns i flera olika färger och som taklampa, till bordslampa och till golvlampa. Skulle absolut kunna tänka mig en rosa eller en grön av golvmodellen. Eller en rosa och en grön! ;)

"blogga bitch!"

Klagomål har framförts på att jag bloggar för lite så jag bloggar väl lite då.
Jag fick inte lägenheten, den andra budgivaren var beredd att lägga mer än vad jag tyckte den var värd så nu går jakten vidare. Annars håller jag på att lär mig lite stödtecken inför en praktik på en skola där jag ska vara resursperson till en flicka som man använder stödtecken för att förtydliga ord. Alltså man både säger ordet och tecknar det. Är man nyfiken på hur ett ord tecknas kan man gå in på Spread the Sign och söka på ordet. Lite dåligt utbud dock, jag sökte på "nagellack" och det fanns inte! ;)

Härligt hem

I Ikeas jobbarblogg hittade jag ett hem jag gillar. Såhär fint bor Hanna! Enkelt men personligt. Ljusa väggar och charmiga detaljer. Spana in kattklockan i köket! :)
Jag har lagt ett bud på en lägenhet i Granlo nu på förmiddagen. Den är ganska nergången men den har massa potential och det enda jag verkligen måste göra för att kunna flytta in är att sätta in en diskmaskin eftersom jag hatar att diska för hand. Sen får man väl ta ett rum i taget och ånga ner tapeterna och måla väggarna. Håll tummarna att jag får den!

44 läsare

Hade 44 unika läsare igår och under hela tiden jag inte bloggade så hade jag som lägst 17 läsare per dag. Vilka är ni och vad vill ni se mer av?

My little Pony

Tidigare ikväll gjorde jag Madde sjuuukt avis när jag skickade bilden på hårspännena jag köpte på H&M idag! ;)
Vi har Gusty, Cotton Candy(?) och vad jag tror ska vara Firefly fast i fel färger? Hon är ju rosalila med blå man egentligen. Eller är det kanske Medley? Då har de ändå misslyckats med färgerna. Någon som läser kanske har koll? Annars skyller vi på att spännena är Made in China. Med tanke på Gustys trendigt rosa slinga så de kanske bara fått en makeover?
Någon som blev sugen på att springa och köpa en egen uppsättning? ;)

Lilamönstrade kakelplattorLilamönstrat kakel skulle jag ha svårt att tacka nej till! Någon fler som blir lika sugen? ;)
Vet tyvärr inte var man kan köpa kaklet eller hur dyrt det är men någon av er kanske har koll?

Och som ni märker är jag i en bloggsvacka. Har fullt upp med att leta ny lägenhet och jobb och läsa andras bloggar ;)

RSS 2.0