Josef


Såg det här coola metallskåpet sist jag var på Ikea. De hade satt två ovanpå varandra. Hade jag bara plats skulle jag gärna ha ett gäng ;)

Fynddrottningen
Jag har letat nya sängbord över ett år och hittade dem idag på Rustas rea. Små kinaskåp för 250kr styck istället för 700kr som de tidigare kostat. Hurra!!
Ett till fynd blev det i Ikeas fyndhörna, ett lila överkast för 79kr istället för 199kr.

RetrospisVar på lägenhetsvisning förra veckan och i köket fanns denna retrospis. En 50 år sisådär? Från tiden när de byggde grejer som höll. Fantastiskt cool tycker jag! Resten av köket lämnade en del att önska men spisen fick mitt hjärta att slå ett extra slag ;)

BunnyTror jag har glömt att visa min fina kaninklänning. Ska ha den på någon dag och försöka ta en riktig bild. Väldigt söt. Kanske årets påskoutfit? ;)

Penséer och Orkidéer


Jag åkte till Birsta idag för att köpa penséer. Miah, Emil och Leo var redan på Plantagen. De lyckades köpa ett gäng men jag kunde verkligen inte bestämma mig. För många fina färger att välja på helt enkelt. Jag ska åka tillbaka senare i veckan när jag bestämt mig, just nu lutar det mot svarta. Man kanske ska göra det riktigt besvärligt för sig och titta på Blomsterlandet också...

Istället kom jag hem med två nya prickiga orkidéer (de på bilderna längst ner) från Ikea och det är ju inte fy skam det heller ^^

Gryn

Egentligen var det orkidén som skulle fotas men Grynet tyckte att hon vore ett lämpligare motiv.

Springskor och testpilot

Har fått mail om att löpskorna är skickade så jag håller tummarna att jag får dem imorgon. All is är inte borta från gångvägarna hät i Sundsvall än men de har ändå varit och sopat bort massa grus så snart kan man springa utan problem :)
Jag har ansökt att bli testpilot till nyttigare snacks, Friggs majs- & rischips. Kan det vara något tro?

HårfärgningSpännande va? ;)
Jag har blandat tre olika pastellnyanser som jag gjort lite slingor i håret med. Får se hur det blir. Känner mig som en My Little Pony ;)

Solkatter


Finaste kattjejerna! Dagtid kan man få till fina bilder :)

Världens minsta brev?Det här kom med posten idag. Världens pyttigaste brev? Kanske inte men helt klart det pyttigaste jag kan minnas att jag fått.

Frukttelefon?Då och då blir jag sugen på en sån där frukttelefon. Mest när jag ser fina skal och i synnerhet när dessa fina skal är prickiga.

Spökkatter
Min berömda skräpkamera tar rätt roliga bilder ibland. Helst på spökkatterna.Har en tredje katt också men han är snarare en kanelbulle än ett spöke.

Gröna koppar
Var på liten shoppingrunda med Madde i torsdags. Sju gröna kaffekoppar med fat fick man på Erikshjälpen för 14kr. En krona per del. Inte ens Ikea slår det...

LöpskorGenom att gilla Danicas Vänner på Facebook så fick jag köpa årets löpskor för 700kr istället för 1300kr som de kostar på Stadium eller 1075kr som är billigaste jag hittade på Prisjakt. Tack för det säger jag bara! Det är mitt tredje par Ascis Gel och jag har svårt att tänka mig några skönare löpskor så erbjudandet kunde knappast ha kommit lägligare! :)

ÖgoncremeFler än jag som är torr runt ögonen just nu? Kan tipsa om den här finfina ögoncremen L300 från Apoteket för 79kr som har funkat väldigt bra för mig till ett mycket trevligt pris :)

På naglarna: Catherine Arley 673
(Om någon har Catherine Arley 803 och vill sälja så köper jag det mer än gärna! Eller tipsa om ni vet var jag kan få tag i det)

Mammaklänning?Kan man köpa en klänning på mammaavdelningen? Där testade jag den här iaf och jag tycker den sitter bra även fast jag inte är gravid. Visst måste man väl kunna ha en mammaklänning ändå? Den är ju trots allt prickig med trekvartsärm ;)

MorgonpiggVaknade nästan en timme före väckarklockan så nu har jag hunnit lacka naglarna. Det blev Color Club Warming Trend den här gången. Varit utan lack en vecka nu. Rekord?
Snart blir det dusch och fix inför en dag på skolan. Vet inte riktigt när jag slutar idag eftersom så många är sjuka. Någon gång mellan 14-17 blir det nog i alla fall. Trevlig torsdag på er och hoppas vårsolen lyser på er idag! :)

RSS 2.0