Sött syskrinKollakollakolla!!!
Världens sötaste syskrin! Med både skor, ponnys och robot på, och inuti bland annat en pistol! Slut i lager men för 2500kr hade det ändå aldrig blivit nåt köp. Nåja, vad är väl en bal på slottet... ;)

Måste Klippa Håret!

Nu har jag inte bloggat på en vecka igen. Har inte så mycket att skriva heller men kan berätta för alla som är intresserade att jag verkligen måste klippa håret! :P

Fått en avi att nagellacket från A England finns att hämta nere på Ica så imorgon blir det en promenad ner och hämta ut det så jag kan lacka naglarna i blått holoskimmer ^^

Bokklubbsoutfit

Sudd sudd. Dålig kamera! Hade rutiga blusen på mig igår på bokklubbsmötet. Ni får väl använda fantasin och lita på mig när jag säger att det var snyggt! ;)

Gryn

Grynet har lång ekorrsvans och prickig näsa. Det ni! ;)

KörsbärVårnyhet från H&M Home är detta påslakanset med körsbär. Någon som vet hur kvaliteten på deras sängkläder är?

TristamEfter att ha sett Viola visa det här nagellacket, Tristam från A England, syndade jag och klickade hem ett eget ;)

Erikshjälpsfynd
Var på Erikshjälpen i helgen med Madde och fyndade en rutig blus för 27 kr och två till av kattglasen jag har för 15 kr styck :)

På naglarna: Savina Purple Confetti

LinsbeställningOk, jag har visst inte orkat med bloggen på ett tag...

Beställde precis nya linser, det var fri frakt via http://www.alltomlinser.se där man även kan jämföra vart linserna man vill köpa är billigast :)

LackEyekolacket Vintage Polish åkte på innan jul. Inte mitt favoritlack men det är helt klart fint :)Här är en usel bild på min nya favoritkombo; ett rosa-lila glitterlack från Ö&B över Orly Cosmic FX It's not Rocket Science. Så jävla snyggt! :)

Prickeskor!
Söta prickeskor från Vivistyle.se skulle jag inte ha något emot ;)

RSS 2.0