Åååååhh!!!Lite prickigt kanske? Visar ju så sällan prickiga saker här ;)
Söta ballerinorna kommer från DinSko och finns även i blått. Ett par av varje? ;)

Sizzling Lime & Paradies Pink

H&M har minilack för 9,50kr styck så jag tänkte att det kunde vara värt ett försök och köpte gröngula skimrande Sizzling Lime och rosalila cremelacket Paradies Pink. Röda lacket som skymtar är H&M Hot Minnie. SL känns väldigt skirt så det gör sig nog bäst ovanpå ett annat lack medan jag tror PP har ganska bra täckförmåga. Ska testa framöver :)

Påsknaglarna är vackra Nubar Prize.
Glad Påsk på er alla! :)

Läppstift och Atlantis

Köpt ett nytt läppstift, nr 11 från Lumene. Kanske lite för mycket färg för att jag ska använda det så ofta men jag får öva på att ha färgstarka läppar ibland för det är såå snyggt!

På naglarna hade jag China Glaze Atlantis som är betydligt snyggare i flaskan än på naglarna, väldigt skirt och svårt att få täckande, här tre lager ovanpå ett tealgrönt lack från H&M...

Påskälg?Var hemma och bytte vinterdäck och olja förra helgen och då fick jag en leopardälg av pappa. Gul och fin nu till påsk :)

Prick prick prick!!!Oooooooohh!! Aaaaaaaaah!!!

Prickig klänning från Indiska. Bärs helst till rosaglittriga klackiskor! ;)

Who the Shrek are you?

Lite manikyrer från senaste veckan! Överst läskigt gröna OPI Who the Shrek are you? I mitten lilaskimrande Orly Out of this World och längst ner ännu en bild på OPI Kinky in Helsinki. Nu hoppas jag på massa sol så jag kan lacka med holografiska lack och njuta av dem när jag är ute och går :)

Hudikfynd
Varit på antik- och samlarmässa i Hudik i helgen och med hem följde en bricka och en tandpetarfågel. Om man fyller fågeln med tandpetare och trycker den på huvudet så ska den plocka upp en tandpetare i näbben. Väldigt nödvändigt! ;)

Katterna

Lata som vanligt ;)

SedlarRiksbanken har nu presenterat sina förslag på Sveriges nya sedlar. Temat är kulturpersonligheter från 1900-talet och sedlarna kommer även visa typiska naturbilder från landskapen personerna förknippas med, Lappland, Gotland, Småland och så vidare. Måste säga att jag är riktigt nöjd med personerna, känner till alla vilket inte alltid är fallet när någon ska välja ut ett gäng kulturpersonligheter ;) Alla är dessutom kända internationellt (utom möjligtvis Taube?) så besökare från andra länder kommer säkert känna igen personerna på sedlarna :)

Vad säger ni? Har de valt rätt personer? Saknar ni någon eller hade ni velat ha ett annat tema? Kungahuset? Dansbandsartister? Forskare? Mumintrollen? Twilight? ;)

Ikeanyheter


Lite fina nyheter på Ikea. Lampan Skojig för 179kr, tavla Solmyra för 99kr och soffan Klippan i prickigt överdrag kostar 1995kr om man inte bara vill ha överdraget som kostar 695kr

Någon ny favorit?

RSS 2.0