Fotomodell!!!





Plötsligt blev allt glasklart! Det är ju fotomodell jag ska bli!!! Tur att jag kom på det då så jag slipper gå arbetslös ;)

Eller modebloggerska kanske? Wild and crazy som Kelly ;)

Dagens outfit: jeanskjol, leggins och linne från H&M och körsbärshalsband från Ur&Penn

Michael Jackson



Min barndomsidol Michael Jackson är död. Säga vad man vill om hans privatliv men en jävel på att showa och sjunga var han, "the King of Pop"

Bilköp




Det blev en liten blågrå Clio (inte den på bilden men en likadan). Känns som den är hälften så stor som Skodan ungefär om man tittar utifrån men på insidan känns den inte värst mycket mindre. Nu måste jag köpa en fin doftis och hänga i backspegeln ;)

Bilder: Blocket och Bluebox

Clio

Ska åka och titta på en Clio på onsdag. En -07 som bara har gått 600mil. Håll tummarna! ;)

Bryggan




Idag har Madde och jag suttit på bryggan hemma hos mor och far. Soligt och skönt var det!
Jag behöver helt klart en frisyr :P

Grisar





Vissa ligger bara och grisar och myser ;)

Typiskt då

Var och provkörde en fin VW Polo häromdagen och sen har jag jobbat långa dagar och nu är den såklart såld. Så nu fortsätter jakten på bil. Och jobb för den delen. Skit! ;P

Cherry



Fick en sen födelsedagspresent av Stefan idag. Ett körsbärsklockhalsband ;)

Tvättkorg



Man kanske skulle skaffa en svart snygg tvättkorg också. 249:- på Åhléns

Hallen






Lite bilder från hallen.
Skohyllan är på plats men inte hatthyllan än. Den nya pallen från Duka passar jättebra och den vita byrån som hamnade bredvid ska målas svart när tid och ork finns. Svarta Malmbyrån (med sex lådor) hamnade i hörnet där den vita stod förut. Till detta blir det förhoppningsvis ett nytt golv och en fond med fjärilstapeten. Håll tummarna för inspiration ;)

Skåpmys



Öppnade dörren till tv-bänken och vips satt Grynet och Batman där inne. Han hann tyvärr hoppa ut innan jag tog kortet men ni ser svansen i förgrunden ;)

Dimrosa



Dimrosa klänning från Josefsson, 299:-
Gillar fickorna skarpt :)

Söndagskväll



Nu sitter jag här och är trött. Hunnit göra rätt mycket idag. Började med en lång morgonpromenad och sen åkte vi till Birsta och köpte tapetrullen på Rusta, beställde Miss Tigri-tavlan ovan som jag ska betala med presentkortet jag fick av Miah, Emil och Tomas i födelsedagspresent. Sen gick vi vidare in på Duka som hade 50% på alla möbler och köpte en svart pall för presentkortet vi fick av Kicki med familj i julklapp och sen blev det matta och byrå på Ikea som jag delvis betalade med presentkort jag fått av släkten i födelsedagspresent. Härliga tider! :)

Sen när vi kom hem upptäckte vi att vi inte hade nåt vatten och att det tog flera timmar innan det kom tillbaka. Hellre strömavbrott än att vara utan vatten röstar jag! :P

Nu på kvällen har jag varit hos Madde och Stefan och ätit massa gott grillat och sen rabarberpaj. Mumsigt värre! :)

Vi läste dock att vattnet var bara temporärt lagat och att efter 23 så stänger de av igen så det är bara tt hålla tummarna att det är fixat till imorgon då... :P

Triss i ur





En färgglad klocka skulle kunna piffa upp vilken regnig dag som helst. Törs man gissa vilken Madde vill ha? ;)


Mer velande




Velar också lite vilken byrå jag ska köpa till hallen. Den i svartbrun fanér med fyra lådor eller den svartmålade med sex lådor. Verkligen dagens I-landsproblem ;)

Har ni det också såhär jobbigt ibland? ;)


Tapetvelande





Tänkte ha en fondvägg i hallen på samma vägg som ytterdörren (som förövrigt ska målas svart) men kan inte riktigt bestämma vilken av ovanstående som skulle passa bäst. Den nerdersta från Rusta är dock billigast så det kan ju vara en idé att satsa på den först och om jag lessnar kan jag tapetsera över med nån av de andra. Så får det nog bli ;)


Tävling hos Inspirara mera



Inspirera mera har en trevlig tävling där jag kan vinna en gummikorg till katterna från gemenskap:grön. Skulle göra sig finfint i vardagsrummet. Håll tummarna att jag vinner eller tävla ni med ;)

Piña Colada

Ikväll: Piña Colada och kladdkaka ;)


Effektiv dag




Har haft en ganska effektiv dag idag. Dammsugit, börjat tvätta, städat kök och badrum och gjort mer plats i klädkammaren. Fick till och med plats för lite fina skor på en hylla ;)

Igår var jag runt och provkörde lite fler bilar och blev ännu mer förvirrad såklart. Först en begagnad Mercedes A150 sen en Suzuki Alto och en Suzuki Splash och sist en Toyota Aygo. Känner mig nog mest sugen på en Ford Ka iaf men vi får se hur det blir med jobb framöver. Kan bli för dyrt med en helt ny bil om jag blir av med jobbet.
Chefen ringde idag och de hade haft ett möte där de gick igenom lediga tjänster och vikariat och det verkar inte som det fanns så mycket att hurra för. Lät som det i så fall var tal om ett vikariat men jag får inget veta förrän facket haft sitt att säga till om på onsdag så det är väl bara att vackert vänta...

Men jag får väl hitta på en bra reservplan eller vinna en massa pengar ;)


Nytt







Okej, katterna är väl inte så nya kanske men bilderna är det ;)
Sen är det en bild på nya tv-bänken jag fick i födelsedagspresent. Prislappen är kvar på bilden men nu har jag gnuggat bort den. Var en snabbis på affären och hämtade ut de rosa klackiskorna och parfymen också, den doftar fruktigt och gott :)

Marks Mugg



"Mugg skapad i samarbete mellan Höganäs Keramik, Mark Levengood och East Street Tattoo till förmån för UNICEF. För varje såld mugg skänker Iittala 10 kr till UNICEF"
Haja att jag ska köpa två såna när de kommer i lager :D

Bild: Kontorsvaruhuset

Byrå


Snygg byrå bland Ikeas nyheter :)

Weiiiiii!

Såg på blogg.se hemsida att Marabou kommit med en sommarnyhet, en chokladkaka med jordgubbar i. Det låter inte helt fel :)

Hade två fakturor från Folksam om hemförsäkring och jag ringde upp och kollade och det visade sig att jag varit dubbelförsäkrad ett år och ska tydligen få tillbaks ungefär en tusenlapp! :D
 Det tackar vi för såhär efter sjukskrivningen när man inte får nån lön på en månad förutom de 350 kr Kommunen tyckte var lämpligt att sätta in på kontot :P

RSS 2.0