Ett virus senare...

Åkte på virus på datorn för en tio dagar sedan ungefär. Otroligt vad handikappad man blir utan dator. B-G var här igår och fixade den iaf så nu funkar den finfint igen och jag kommer ha tusen blogginlägg att läsa ikapp ungefär :)

Idag blir det en snabb sväng till Birsta och sen ikväll blir det eventuellt en sväng ut till Matfors för att hälsa på frugan och pyttebebisen Leo som fyller en vecka idag! :D

Milani Hi-Tech
En NOTD från början av veckan. Milani Hi-Tech, en vacker holografisk (prismatisk?) grön som drar lite åt det gula hållet. Väldigt fin i solen men fin även i skugga om än inte lika uppseendeväckande då :)

Lata solkatter
Inte en dagsfärsk bild men såhär ser det ofta ut när katterna ligger och degar i solen. Notera gärna Kajsas baktassar som sticker rätt upp ^^

New York, New YorkLovade Miah redan igår att visa vad jag köpt på Ikea men glömde såklart bort att blogga om det. Här är den i alla fall, New York-postern jag tjatat om sen November -09 ;)

De nya lackenMilani Silver Dazzle, Milani Cyberspace och Milani Red SparkleNYX Super Funk, Milani Purple Gleam och OPI Kinky in HelsinkiNYX Enchanted Forest, Milani Hi-Tech och OPI Who the Shrek are You?Har inte visat alla de nya lacken.
NYX Super Funk och NYX Enchanted Forest ligger över svart. Med på bilderna skymtar också OPI The Show Must Go On och på sista bilden A Englands Tristam.

Just nu på naglarna har jag OPI Kinky in Helsinki som är en väldigt glad rosa knallig rosa som inte riktigt vill fångas på bild :)


Skippy the Kangaroo!
Här har jag gått och trott att en siames är nån slags katt men nu visar det sig att det är en känguru jag har! ;)

A England Tristam

A England Tristam är ett väldigt tjusigt dovt blått lack med lite holoskimmer. Det ser ut ungefär som att H&M Mad about You har fått barn med Eyeko Indigo Polish. Om ni undrade. ;)

Depend Crackle EffectHar dålig uppkoppling så det tar så lång tid att ladda upp bilder. Har köpt två av Depends crackle-lack. Det rosa (5003) och det i blåmetallic (5002). Här är det rosa över Milani Purple Gleam. Snyggt men väldigt dålig hållbarhet. Vet inte om det har med lacket att göra eller om det är mitt överlack (Seche Vité) som reagerar dåligt med de här lacken. Någon med liknande erfarenhet?

Här är lacken över lite olika färger. Favoritkombinationerna hittills är blått över svart och det rosa över grått och lila.

Rutor och blommor

Ny lotuslykta från Welcome.
Rosarutig scarf och blommig tygväska från Indiskas rea :)


Mästerkatten i StövlarEna paret stövlar som införskaffades idag. Kanten kan vikas upp så de blir ännu högre. *Nynnar lite på "Pretty Woman"*

Har ingen bild på de andra men det här paret är ändå snyggast ;)

Moment VII
Två tapeter från Boråstapeters snygga Moment VII-kollektion. Båda mönster finns i olika färgsättningar men det här är nog mina favoriter.

Fatboy


Nu kommer överdrag till Fatboy. Jag gillar det här som är mönstrat lite som en orientalisk matta bäst. Nu har jag ju ingen Fatboy men ett liknande kuddöverdrag skulle jag inte tacka nej till.

Klipptid ♥

Klipptid äntligen bokad. På tisdag ska jag till fina Dorion på Salong Barock och bli av med de knapriga topparna!

RSS 2.0