Internationella pussdagen!



Madde har upplyst mig att det är Internationella Pussdagen idag så skynda er ut och pussa någon nu! Puss till alla mina fina bloggläsare!

Morgon på balkongen



Kajsa kröp ihop och blev nästan-platt (!) och spanade på en fågel



Tyvärr flög den iväg så då deppade hon lite



Stämningen blev lite spänd när Grynet kom och knuffade undan henne. "Dagens ungdom" muttrade Kajsa surt ;)



Siamesen ville inte bli inblandad och tvingas välja sida så han drack vatten istället

Ungefär så är livet på balkongen här på morgonkvisten :)

Lackspam bland annat




Har köpt några små Lumenelack på Lindex för 29kr. Alla är lättlackade och rätt pigmenttäta. Jag har köpt gröna Go Crazy, turkosblå Live it up, lila Party on och ett karamellrosa som lappen med namnet fallit bort ifrån så jag inte kan berätta vad det heter. Det är i alla fall det snyggaste karamellrosa lacket någonsin! Köp! ;)

Längst till höger ser ni också rosa holografiska China Glaze Tickle my Triangle som är fantastiskt fin :)



Köpte nytt rouge på Body Shop, skimrigt och fint! Sen köpte jag en svart glitterpenna från H&M också :)



Nya luddiga sockar från H&M med ränder och prickar



Dagens nagel är fina Primrose Path från Lumene. Varför har jag inte röda naglar oftare?

Lördag i Gnarp




Idag har jag varit på utflykt till Gnarp med Madde och Gunilla och handlat rosa fluffigt tyg till Grynet. (Behöver jag nämna att det blev populärt?) Sen på hemvägen svängde vi in på Nordljus och jag handlade karamellrosa ljuslyktor :)




Blivit dåligt med nagellack ett tag. Jag glömmer att fota helt enkelt och så har jag oftast för trött efter skolan. Här är två olika manikyrer i alla fall. Den övre är en dååålig bild av Orly Space Cadet och den nedre är China Glaze Dreamsicle över MUS Sunkist. Jag har köpt en del nya lack jag ska visa upp någon dag också :)

Växthusvärme





Låg och glassade i växthusvärme i en soffa på skolan idag. En härlig onsdag med sol, värme och gott sällskap :)

Zu kaufen oder nicht zu kaufen?




Snubblade över ett tight svartvitt fodral på H&M. Att köpa eller inte köpa? Det är frågan! ;)

Living Dead Girl!





Det här är Orly It's not Rocket Science, en underbar mossgrön färg som får mig att nynna på Rob Zombies "Living Dead Girl" och så vill jag trippa runt i mina zombieskor! ;)

Lördag på landet













Lördagen i bilder. Jag gick en sväng upp mot åsen och sen förbi Pallis på vägen hem. Kråkorna och kanadagässen flög omkring och kivades och på hemvägen öppnade sig himlen så pappa kom och gjorde en räddning med bilen. Sen blev det kaffe, glass och korsord :)

Idag ska det röstas!

Savina Purple Confetti





Tänkte visa upp veckans nagel men den gör sig inte alls lika bra på bild. Bilderna är tagna i lysrörsljus och glittrets alla färger kommer inte alls till sin rätt. Sminkan har fått till mycket bättre bilder på den här skönheten så titta in där istället om ni blev nyfikna :)

Uppe före tuppen

Jag har börjat vakna tidigare och tidigare och trots att jag inte kunde somna igårkväll utan satt uppe till efter ett så lyckades jag vakna 05.35 och inte kunna somna om. Två jäkla timmar innan jag behöver stiga upp! Idag hade jag dessutom tänkt ta bilen eftersom jag måste åka ut till Birsta efter skolan och köpa kattsand. Eftersom det är fredag och prickekjolen är framlagd krävs även klackiskor så bilen skulle göra fötterna väldigt glada ;)

OMFG!


Kolla in vilken söt bh H&M har bland nyheterna! Prickig, spets OCH rosa! Kan det bli bättre? Knappast. Inte i Zizzies värld iaf ;)

På skolan idag har vi haft mellanstadiesvenska, fått veta skillnaden på singular och plural (en pinuppa, flera pinuppor) och hur vi böjer till superlativ (het-hetare-hetast). Vi fick även testa att använda komma och punkt och sätta stor bokstav i början av meningar och egennamn. Tur att jag fick lära mig det nu annars vet man aldrig hur det skulle gå om jag ska skriva ett affärsdokument. ;)

Thursday blues

Torsdag idag, jag är vaken en halvtimme före klockan ringer ännu en gång. Mina torrschampon från Eleven kom igår så idag kommer jag dofta kokos om håret. Idag blir det helklass så nu måste vi möblera om igen och släpa bänkar mellan klassrummen, får se om de hunnit göra det innan jag kommer...

Dagens outfit blir svart klänning med vita spetsdetaljer och en gul kofta till det. Imorgon är det fredag så då blir det kortkorta prickekjolen och heelsen :)

Åtta nya lack







Lite nya skönheter! Högen överst är från TransDesign (4 China Glaze: Meteor Shower, Atlantis, He's going in Circles, och Medallion och sen är det Color Club Wild & Willing och Savina Purple Confetti) och de två nedersta är från eBay (Nubar Reclaim och Purple Rain)

Jag tänkte ge mig på Purple Confetti först men misstänker att den kommer sitta på länge när jag väl lackar med den så jag tog ljusgröna He's going in Circles istället, längesen jag körde grönt känns det som :)

Tell me why I don't like Mondays....




Gårdagsbilder på sovmaskinerna ^^




På fingrarna har jag OPI Man of la Mancha, en bild från igår och en från arkivet

Jag väntar på lite lack som jag hoppas jag ska få avi om idag och kunna hämta ut efter skolan :)


Skinnjacka



Hittade en jäkla snygg skinnjacka nu. Oh yeah baby! :P

Batiste


Skickade iväg en beställning på torrschampon till Eleven. Tropical, Boho och Diva blev det. Tropical har jag testat förut, kokosdoft på den! ;)

Metallduk




Skulle ta en bild på nya metallduken jag köpte på Indiskas rea, 2,5 sekunder senare var herr Siames mitt i bilden och undersökte vad det var som var så intressant att fota ^^
Egentligen skulle jag ha duken på Helmern men den var för stor och stack ut flera centimeter så det var bara att glömma och hitta ett nytt ställe. Tycker det blev riktigt bra iaf :)



Nya Nfu Oh 64. Riktigt bra holoeffekt trots överlack! Lite svårlackat och visar precis som Sminkan skrev nagelns alla skavanker men det kan jag ta när det är så otroligt tjusigt! :)

Salt



Vi var och såg Salt i måndags och Tåmas önskde en recension. Jag tycker att den var klart sevärd fast kanske mer på grund av actionen än handlingen...

Såhär skriver SvD om den:

CIA-agenten Evelyn Salt tvingas helt abrupt fly den dag hon plötsligt anklagas för att vara mullvad, en sovande spion för Ryssland. Med ens verkar hennes insatser för fosterlandet från förr vara utplånade. Och oddsen förbättras inte direkt av hennes beteende…

Hjältinnan tvingas klättra på fasader, ta sig ner i hisschakt, hoppa från en viadukt ner på en långtradare… kort sagt, ta sig både in i och ut ur ett antal helt omöjliga situationer. Här saknas ingen enda av de klassiska actioningredienserna. Vi har sett alltsammans förr i ett otal filmer. Angelina Jolies oförvägna inställning till stunts är möjligen en extra krydda i den här. För hur det nu än förhåller sig med spionerianklagelserna är ändå Jolies rollfigur en riktig actionhjältinna. Och om filmen är värd att se är det enkom därför.


Evil cats!



Visst ser de lite onda ut när ögonen lyser av blixten? ;)




På naglarna: Art Deco Sparkling PinkDiamond Cosmetics Sparkling Sherry.

Nfu Oh 64



Har skickat efter Nfu Oh 64 från Nailmails överskottsshop. Får se om jag hinner få det i veckan :)

Jewel




Inredning var det ja, Inreda.com har den här snygga tapeten som jag inte skulle tacka nej till. Lite saftigt pris men hade man pengar så... :)

Alice och Birsta




Madde och jag tog Batmobilen till Birsta för att kolla på skor. Jag köpte de blommiga kängorna på Skopunkten. Stora i storleken så jag ska testa att gå i dem lite hemma och se så de inte är för trånga. Madde köpte snygga höga snörkängor :)




Vi åt varmrökt lax med västerbottenostpaj och romröra och Madde multitaskade mms:ande med brödbitsätande. Sjukt jävla gott var det kan jag berätta, ät på Charm!



På naglarna idag blev det OPI Absolutley Alice, ett glitterlack i blått och guld. Det blev grymt snyggt på, trodde jag skulle känna mig röd om fingrarna som jag brukar göra med blå lack men det här kändes riktigt bra!

Ser att jag glömt ta bort det jag kladdat utanför innan jag tog bilden. Oh well... ;)

Inredning...



Lovade Kicki inredning men glömde fråga vad för slags inredning hon vill se. Här är sängen och sängbordet från Ikea vi funderar lite på i alla fall så länge tills Kicki önskat lite inredning ;)

Sudd sudd



Sudd sudd ludd...
Dagens outfit med omedgörlig kamera



Dagens nagel eller egentligen naglarna från häromdagen som hänger med än.




Dagens fynd, en Lisa Larsson-mugg på Erikshjälpen :)

Chi Chi Chainmail



Eyeko har fått in lite nyheter, bland annat ett rosa glitterlack med en rosa pudel och bakelser. Solklart Zizzie-lack! ;)



På mina naglar just nu har jag gråholografiska Diamond Cosmetics Chainmail Charm med IsaDora Graffiti Black Tag över, alltså kombinationen längst till höger.

Ni får hålla ut lite mer efter Harlequin och inredning. Jag ska försöka fixa det i helgen :)

(från vänster blåa H&M Mad about You, gröna BB Couture Grenade och rosa Glitter Gal Fushia)

Sjuker skyltdocka



Jag är sjuk och trött och orkar inte göra något avancerat inlägg just nu men jag ska försöka återkomma med lite inredning och nåt Harlequincitat när jag piggat på mig. Håll tummarna att jag mår bättre imorgon och kan gå till skolan och fortsätt gärna kommentera om ni har önskemål på andra inlägg.

Jag blev kallad "vår egen lilla skyltdocka" idag på skolan när jag körde med Hamburgklänningen så jag kanske ska tagga ner ett par snäpp och låta de andra flickorna skina också? ;)

RSS 2.0