Kinky in HelsinkiPå fingrarna just nu; OPI Kinky in Helsinki. Kameran vill inte riktigt fånga denna glada rosa men det här är den bästa bild jag fick till så jag visar den väl ändå :)

Rött och grått
Hade röda glitternaglar där lacket skavts bort längst ut så då blev det uppfräschning med grått glitter längst ut. Det är Milani Red Sparkle och Milani Silver Dazzle

Tvätt tvätt...
Grynet har ett nytt hyss för sig. Hon tvättar och snuttar på Batmans öron tills de är alldeles genomblöta. Suuupermyyyys! ;)

Prickiga underkläder
När H&M äntligen får in ett par riktiga trosor så är det såklart inte med en bh jag gillar. Damn!

Gillar rynket och rosetten bak på trosorna så jag får väl matcha med svart bh helt enkelt :)

Lejon och äpplen

Var på Erikshjälpen igår. Skulle inte ha något särskilt men kom hem med ett gammalt lejon och en plåtbricka med äpplen. Snart samlarmässa i Hudik också så vi får se vad man kan hitta för spännande där :)

Shoe love!Oh yeah baby, come to mama!!
Strunta i skorna i inlägget under och köp de här åt mig istället! Storlek 38 tack! ;)

Fast med lite färg och glitter från Panduro kan man nog göra ett par egna och då kanske man kan få ett par med klack man faktiskt kan gå i också...

Blommiga skorBlommiga ballerinor från Skopunkten känns vårigt och fint :)

Balkongsäsong!
Jag har bestämt att det är vår så några av balkongmöblerna bars ner för några dagar sedan. Kajsa inspektarade och godkände ;)

BlondareBlonderat utväxten lite. Såhär snygg var jag medan färgen verkade ;)

KatthögEn katthög, kattkringla, kattknöl eller var det kan vara ^^

På lördag är det två år sen jag var och hämtade herr Batman. Kalas med tårta och kanelbullar vore kanske på sin plats?

Grönt


Lite gröna detaljer i sovrummet känns vårigt och fräscht :)

Klackiskor och strumpeband


Rejäla klackiskor från Nelly.com
Vill ha!
Hemklickade strumpbyxor med mönster av strumpeband.

Rödlila


Rödlila är dagens färg. Både i form av orkidén och naglarna som är målade med favoriten OPI Extravagance. Vilken är dagens färg för er idag? ;)

Detaljer i turkost

Bytt färg i köket från lila till turkost. Känns väldigt vårigt med lite förändring. Sovrummet har blivit grönt så jag ska försöka visa bilder därifrån också vid tillfälle :)

Snygg kombination?Var ute i Birsta i helgen och gick förbi en kille som vände sig ett halvt varv efter mig. Senare kom han fram till mig och frågade vart jag köpt kläderna och jag svarade förvirrat "Typ H&M?" och han surrade på om vad snygga de var och min hjärna gick på högvarv och tänkte "Vad säljer han?". Dock verkade han inte sälja något. Raggade han på mig? Ville han ha likadana kläder själv? Ville han köpa kläder åt sin flickvän? Berätta gärna den som vet...

Outfiten för den som är intresserad består av: jacka från Lindex, klänning från H&M, leggins från Åhléns, stövlar från Skopunkten och sjal från Lindex

Okidé nr 2
Orkidé nummer två är tjusigt gul med rosa mönster och har de största blad jag sett på en orkidé. Som en bananplanta eller en djungel som jag sa till frun ;)

Milani CyberspaceLite i efterskott lägger jag upp en bild på Milani Cyberspace :)

Lack
Två nya bord från Ikea. Det är Lack i valnöt och eftersom jag verkar vara den enda som förstått vad snyggt det är med valnöt och de ska utgå så hade de riktigt bra pris, det övre kostade 29 kronor (!!!) och det nedre kostade 249 kronor. Inte illa alls. Köpte även lite annat jag ska visa när jag städat och fixat till här men kan avslöja att det nu är sovrummet som är grönt istället för vardagsrummet :)

Orkidé och Maddenaglar
En ny orkidé har hittat hit nu när det börjar bli lite vårigt vissa dagar. Självklart en prickig ;)

Testade att härma Madde med tvåfärgade naglar eftersom det var så så mycket bortskavt på tipparna och jag inte orkade måla om allt. Ganska nöjd även om lacket jag lade på också skavdes bort ganska fort. Lacken är supersöta MNY 808A (tjusig glassfleck som ser ut att vara kusin med Zoyas Charla och Ivanka) och Nubar Petunia Sparkle på topparna.

Nu är det blå Milani Cyberspace som gäller. Ska försöka ta en bild i solljus :)

45

Ser att jag har hela 45 läsare vissa dagar. Fantastiskt kul! Tyvärr är jag väldigt dålig på att uppdatera för tillfället men det känns lite peppande att det är så många här inne och kikar :)

RSS 2.0