8e adventSom vissa av er redan vet är det åttonde advent idag och då tar man fram utebelysningen! (Helst lila!) Balkongmöblerna bör också bäras upp på vinden men det blir morgondagens bekymmer :)

TegelRusta har en ny tegeltapet som skulle göra sig fint på en fond i hallen. 149:- går den på.

Snyggt från H&M
Läcker bh och armband och makeup-kit från H&M. Armbandet ska jag nog ta och köpa för min presentcheck där :)

Sugar addictMin favoritparfym Sugar Addict från Library of Fragrence börjar ta slut så jag måste beställa en ny. Är det eleven som är billigast tro?

Sugar Addict är en mycket kraftig doft med dominanta noter av sockrig lakrits. Den har svaga undertoner av knäck kombinerat med en slöja av vaniljböna och grädde. Denna doft kräver en person med stark framtoning och en kaxig attityd.

Jag ser att jag har runt 40 läsare varje dag. Vilka är ni? Skriv gärna en kommentar :)


Mycket har hänt...

Fick ett roligt mail från Gaddad.se, ett community för folk som gillar tatueringar och piercings. Rubriken var "Mycket har hänt sen du senast var inloggad". Sen stod det som följer:

Hej!
Det är ett tag sedan du besökte Gaddad.se - Nordens största Tattoo & Piercing community.

Sedan sist du var inloggad så har Du fått:

0 kommentarer
0 gästboksinlägg
0 vänförfrågan.

Låter som det hänt jättemycket tycker jag ;)

De kan ju kanske iofs syfta på det som kommer sen: "Det har dessutom tillkommit 975 nya medlemmar och 3251 nya bilder. (165 piercing, 1743 tattoos and 1343 galleryimages)" men det vore ju inte alls lika skoj ;)

Hur som helst. Bra sida så gillar ni tatueringar och piercingar ska ni kolla in den tycker jag!

10 år för sent?


Alltså. Såhär tio år senare så känner jag mig sugen på ett par Moon Boots. Vad tror ni? ;)

299:- hos Ellos

55 minuterJa här händer det inte mycket som ni märker. Jag bjuder på en kattbild och så kan jag stolt berätta att jag nu i snitt är uppe i 55 minuter per dag om man slår ut de senaste 365 dagarna. Ingen våldsam ökning men heja heja! :)

Om en timme är det dags att börja gå mot skolan, får se om kaoset med lärarstrul och klassrumsbrist håller i sig även denna vecka eller om vi faktiskt ska få göra något nu ;P

MaskrosVar in en sväng på Ikea igår och då såg jag att fina Maskroslampan kommit i en mindre modell också. Dock hittar jag den inte på hemsidan än men den dyker väl snart upp :)

En annan snygging är tavlan Vilshult

BloggtorkaHär är jag! Jag vill gärna ha lite kaffe med min mjölk ;)

Dåligt med uppdateringar nu, jag vet. Jag har tappat stinget lite men återkommer när inspirationen återkommer!

54 minuterNew York 2008

De senaste 365 dagarna har jag motionerat 19642 minuter vilket ger ett snitt på ungefär 54 minuter per dag. Inte illa va? :D

I distans har det blivit och 1546 km vilket blir ungefär 4 km om dagen.

Ränder

Snyggt påslakanset från Åhléns. Vill ha!


KinabordVar på Rusta igår och blev lite kär i det här vardagsrumsbordet. För 1995:- är det tyvärr inte vad ekonomin vill men det hade varit fint. När jag får jobb framöver så hoppas jag det finns kvar :)

Lite lack...
Överst är det IsaDora Graffiti Nails White Art över Eyeko Cosmic och sen är det MAC Bad Fairy i flaskan och på naglarna är det China Glaze Tickle my Triangle... Jag glömde såklart fota Bad Fairy när jag hade den på mig men den är i alla fall väldigt vacker som ni kan se på flaskan :)

Katt-triss

Tre bilder på gnuttarna. Troligtvis har de världens skönaste stilar ;)


Bullbaket!Lite bilder från måndagens bullbak. Jag hade två olika rosa strössel på mina bullar och Madde körde på grönt. Varken jag eller Madde fastnade på bild så vi tar en gammal sista-april-bild istället ;)

No place like home...Visst är hösten vacker?
Varit ute på landet med Madde idag där vi har promenerat en sväng till Pallis, täljt pinnar, grillat korv och pinnbröd (ormbröd och maskbröd som brorsdottern sa). Ni har ju bildbevis ovan på vad skoj det är att baka just pinnbröd! ;)

På måndag är det Kanelbullens dag och då ska vi baka bullar! :D

RSS 2.0