Födelsedag!Idag fyller jag 30! (23 har vi vänner som fyller det enats om låter bättre). Igår var jag ut med Sofie, B-G och Tomas och åt mumsig middag på Jack's och sen gick vi hem till Emma och såg Eurovision! Heja Loreen och ♥ Tyskland! Roligast var Turkiet med sin båt ^^

Kolla in pinuppbrickan jag fick av Tomas och Emma! :D

Siamespelargon, stjärnöga och retrogrönt

Var på Plantagen igår för att köpa penséer men säsongen för dem var över och kvarvarande exemplar såg rätt ledsna ut så det slutade med att jag kom hem med knallrosa pelargoner och en lila stjärnöga. Herr Batman ville såklart vara med på kort när jag skulle knäppa bilderna.
Soligt och vackert väder idag även fast det fortfarande är kallt. Har givetvis lyckats bränna mig i solen men det är väl sånt man får räkna med ^^

Diskmaskinskatt
Grynet hittade en varm och mysig plats på en nydiskad maskin. Skön stil med lilla tassen hängande utanför :)

Lackrea!

Var inne på H&M idag och snubblade över en massa nedsatta lack. IsaDora kostade 39:- och en del av H&Ms egna lack låg i en realåda och kostade 10:-

Mina kamera har tyvärr förvrängt färgerna ganska rejält men jag visar bilderna ändå.

Uppifrån och ner:
H&M Navy Cosmos (marinblått cremelack i dubbelflaska som sitter ihop med det röda cremelacket på bild två. Det röda drar inte mot orange som bilden visar utan det är kallare)
H&M Blue my mind (mörkare än bilden visar)
H&M Lime (gulgrönt med orange skimmer)
IsaDora Go Green (knallgrönt cremelack, lite kallare och lite mörkare än på bilden)
IsaDora Festival Fuchsia (dubbelflaska, hör ihop med det rosa cremelacket på bild två)

Bäst gillar jag det knallgröna lacket IsaDora Go Green, på andraplats H&M Blue my mind och på tredjeplats får jag säga H&M Lime :)

GrönblommigtIndiska har en blommig kofta i gröna toner. Jag skulle vilja ha tyget som gardin istället! ^^

Maude & TildaAccessora har tagit in roliga tygpåsar från Maude & Tilda som jag gillar. Lite saftigt pris tyvärr men fin inspiration.

Mobilbilder


Mer mobilbilder. 1. Söt burk med fåglar som vi såg på mässan i Hudik.
2. Fin retroklocka som Fyndlagret hade men jag inte hann köpa.
3. Fin bokhylla i teak, även den fanns på Fyndlagret.
4. Skor, "Good Star" (säääkert inte alls influerat av en liknande sko med en stjärna i namnet) 100kr på Dollar Store. Väldigt små i storlekarna och satt inte alls bra på mina fötter ens när jag gick upp en storlek så de stannade i affären.

Triss i Zizz

Hittade några dåliga bilder på mig själv när jag laddade över bilder från mobilen. De bjuder jag på! Jordgubbsklänningen från H&M önskar jag mig när jag fyller år. Storlek 36 tack! ;)

Loppis

Var på loppis i helgen i Ede/Erikslund, där min svägerska Kickis mormor och morfar har bott. Otroligt mycket grejer och då hade en massa blivit sålt dagen innan. Jag fick med mig en skön snurrfåtölj, en pytteliten häst, en pläd, en blommönstrad gardin och en matta. Lite synd att jag missade den fina trearmade golvlampan :)

SockervaddJag fick inte till en lika bra bild på håret som Dorion. Här är inlägget hon gjorde och bor ni i Sundsvall tycker jag helt klart att ni ska testa Salong Barock.

It's eBay baby!
Två klänningar från eBay, mitt nya favoritställe när det gäller kläder!

Utan nät

Blir utan internet ett par dagar för jag glömde beställa nytt bredband. Blir mycket tid över att läsa TrueBlood-böckerna då. Ska börja på fjärde nu ikväll! ;) Surfar hos snälla Madde och Stefan nu, för jag hade glömt att deklarera också men det är åtgärdat nu.

RosahårigGick till frisören idag för att bleka utväxten. Kom hem rosahårig. Heja! =D

Återkommer med bild på mig en annan dag men Pinks hår är rätt likt i nyans så ni får en idé om hur det ser ut.RSS 2.0