Rustas nya





Lite trevliga tapeter från Rusta för 99:- styck

Marrakesch



Har ju funderat på kakeldekoren Shanghai till badrummet, den verkar dock vara svår att få tag i så den lila Marrakesch kan också få duga. På rea hos CarlssonInterior. 99:- för ett 8-pack. Fast efter lite surfande såg jag att Kungsholmens Färgbutik har dem för 85:- per förpackning och även Shanghai i silver. Nu blir det att fundera :)

Casillero del Diablo


Har inte varit så mycket för rödvin men har börja tycka om det allt mer. Det här är riktigt lättdrucket och trevligt tycker jag. Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon kostar 70:- flaskan och beskrivs hos Systembolaget som: Mycket fruktig smak med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, vanilj och kaffe. Yeah! ;)

Ännu en rosa kudde



En annan rosa kudde är denna från Mio för 250:- styck. Fördelarna mot Hemtex är att de är 50x50, man får en dunkudde istället för nåt syntetskit plus att det är tag 3 betala för 2. Alltså 3 för 500:- istället för 600:- hos Hemtex. Hemtex har dock rea oftare så det slutar nog med att jag köper därifrån ändå. Kan ju slänga med rosa kuddar i önskelistan också ;)

Tattoo Darling



Det ska börjas i tid så jag visar redan nu vad jag vill ha i födelsedagspresent ;)

Idag

Idag efter jobbet kom Madde och hon hade med sig en påse kanelmandlar i krya-på-dig-present. Helt underbart! Tack så jättemycket! :D Vi åt lunch och surrade och sen gick vi och tränade. Kändes kul att komma iväg men den här tiden var ingen trevlig tid på gymmet märkte jag. Jag brukar träna när alla andra jobbar så jag får ha löpbandet för mig själv men nu var det så mycket folk att jag fick flytta runt flera gånger mellan löpband, crosstrainer och cykel. De har för få såna saker eftersom de räknas som "uppvärmning". Jag däremot vill helst bara träna på löpbandet men då ska jag tydligen träna förmiddagar. Men nu vet jag det till nästa gång :) Såg en tjej med jättefin frisyr på gymmet också. Lugg och axellångt som var rejält uppklippt, kanske nåt för mig?

Imorgon ska jag till vårdcentralen så får vi se vad doktorn säger. Hoppas jag kan få bli omplacerad...

Kyoto



För ungefär samma pengar som Linnétapeten kan jag få Kyototapeten från Mimou. Jäkligt snygg den med måste jag säga :)

Ljusrosa



Efter tips från Mari hittade jag dessa jättefina blekrosa sidenkuddar på Hemtex. De kostar dock 199:- styck och jag behöver minst två. Nån som har koll på hur ofta Hemtex har sin "rea"?
Hittade min rosa kudde från Indiska som skymtade i ett tidigare inlägg men den har varit på balkongen och blivit väldigt solblekt så jag måste nog köpa textilfärg om det ska synas att den är rosa :P

Sybiletrycket dök upp med posten idag också. Ännu finare än jag trodde. Ska försöka lämna in den och få den upptryckt på canvas i 50x50 tänkte jag :)


Avbeställd


Fick ett mail idag från Megastore att Stefans julklapp nu är avbeställd eftersom de inte får in fler av återförsäljaren :( Som tur är finns de på till exempel Etrendstore så jag ska beställa så fort jag får tillbaks pengarna från Megastore tänkte jag. Eller ska han få nåt annat tycker ni? ;)

Sjukskrivning?

Ringde vårdcentralen idag och efter 45 minuter ringde de upp. Rätt smidigt system det där att knappa in personnummer och telefonnummer. Nackdelen är väl att man måste sitta och vakta telefonen men fördelen att slippa sitta i telefonkö överväger ju :)
I alla fall så var läkerna på utbildning den här veckan och jag fick ingen tid förrän på fredag, vi får se vad chefen säger om det. Men jag kan inte göra nåt åt saken, jag bad om att få komma tidigare men det gick ju inte så jag tycker inte hon kan säga så mycket. 

När jag ändå sitter och ringer runt ska jag ta och ringa veterinären om att sterilisera Grynet tänkte jag.
Nästa tisdag är hon inbokad!

Hårborttagning

Sitter och kollar på en prislista för permanent hårborttagning. Väldigt lockande med tanke på att jag är så lat på att raka benen. Har en epilator men jag orkar inte använda den heller. Hårborttagning kunde varit lösningen om det inte var så dyrt. 2250:- per behandling och det verkar som man behöver några stycken. Får vänta på lottovinsten för att bli hårfri helt enkelt. Kanske kan boka tid för vaxning så länge? :P

Var rätt intressant att söka på "vaxning Sundsvall" träffarna som inte var brasiliansk vaxning gällde bilvaxning ^^

Återblick


Tänkte jag skulle visa en gammal bild jag just hittade. Den är tagen december -06 och jag minns inte ens att det sett ut så hos mig. Trädraken i fönstret måste lagas men sen ska den hängas upp i nåt fönster i nya lägenheten. Den rosa kudden ska jag försöka leta fram och lägga med två större på sängen och ljuslyktan kan också få vara i sovrummet . Tavlan man skymtar kan också komma upp på nån vägg igen. Återvinning på hög nivå ;)

Återvinning ja, nämde jag att jag släpade ut 7,2kg till tidningar och papper idag. Måste verkligen sluta köpa tidningar. Blir mörkrädd när jag funderar på hur mycket alla tidningar har kostat mig geonom åren! Å andra sidan röker jag inte så jag hade kunnat lagt pengarna på värre saker men jag hade ju kunnat sparat dem och rest för dem istället! Eller köpt tapeter ;)

Webbutiker



Burken kostar 49:- och disktrasan 35:- hos Happystore


Cool väggvas i form av en pistol från Miss Juniverseum

Där har ni kvällens länktips ;)

Heart shaped shades ^^


Idag dök de upp. Det syns inte riktigt på bilden men de är så rosa att det gör ont! ;)

Pinuptapet


En tapet med pinuppor vore hur coolt som helst! Denna och många andra hittar ni hos Wonderwalls

Till Kicki


Kicki fick inte heller en rosa dator men hon har chansen att skaffa ett rosa fodral till den iaf ;)

Groda


Fräsig groda från Syster Lycklig

23,7kg

23,7 kg. Så mycket väger tidningarna jag sorterat bort de senaste dagarna. Sinnessjukt! Nu ska jag ner och slänga dem och ta en promenad till stan och lämna tillbaks filmerna vi hyrt. Weiiii :P

Blekrosa och svart till sovrummet



Vill ha blekrosa kuddar till det svarta i sovrummet. Hittade kuddar som ser ut att vara rätt färg (alltid svårt att se på skärmen) men de är bara 40x40. Jag vill ha 50x50 eller större. Till det mitt svarta överkast, en blekrosa pläd  och tavlan jag precis beställde för att ha ovanför sängen. Och som vanligt när jag pratar sovrum så ska Linnétapeten vara med. Men nåt annat trodde ni väl inte ;)

Elva

Bor man bredvid en kyrka så behöver man ingen klocka för att veta när klockan är elva på söndagarna för då sätter de igång och ringer i klockorna. Tur man inte är en sån som sover länge ;)
Snöar gör det också, det har vräkt ner en hel del faktiskt men nu är det lugnare.
Funderar på att gå och träna en sväng idag, får se hur jag orkar med mig :)

Rensar

Håller på att rensa igen. Den här gången är det tidningarna som är drabbade. Tidningar väger bly så det är bra om jag rensat ut så jag bara har de bästa med mig när jag flyttar ;)

37 tidningar har rensats ut under två dagar. Tänk om man kunde få tillbaks de pengarna ;P

Trifid

Sökte runt efter tapeten vi vill ha som fond i hallen och som jag trodde fanns den billigare på en annan sida, 925:- per rulle hos Tapetorama istället för Måleributikens 1135:- Det kan löna sig att kolla runt och jämföra priser. Jäkla dyr ändå så det är tur att vi bara behöver en rulle. Får nog måla väggen så länge tills vi har råd att lägga pengarna på en hall-fond :P

Bolagret








Bolagret har massor med fina saker. Stefan vill säkert ha duschdraperiet med Clint och jag kan tänka mig lila handdukar, den coola lampan och gardinerna. Det lilla monstret är också coolt ;)

Plaza


Svägerskan fick en prenumeration på Plaza i födelsedagspresent. Roligt att ge bort något som räcker länge :)

Är ni sugen på en prenumeration så kan ni kolla in Tidningskungen och Tidningstorget de har det mesta i tidningsväg

Handpenning och sjukskrivning


Igår fick jag handpenningen för lägenheten, jag fick sänka priset lite men då flyttar hon in rätt datum. Så nu ska jag flytta om ungefär en månad. Hello flyttlådor lixom :P
Har varit sjukskriven hela veckan. Får panik och kräks och gråter så fort jag ska åka och jobba. Fick prata med en personalkonsulent på Kommunhälsan igår som inte tycker att jag ska jobba kvar på det här stället. Till veckan ska vi träffas tillsammans med chefen och se vad hon föreslår. Skulle vara skönt att få jobba någon annanstans men det blir som det blir...
Vad mer? Jo igår köpte jag en till rosa ljusstake på Indiskas rea. 37,50:- istället för 149:- Weiii!! ^^
Idag (eller igår egentligen) fyller svägerskan år så vid två ska jag dit och fika. Hon är jätteduktig på att baka så det ser jag fram emot :D

Seven years apart



Hittade till en ny webshop idag. Sevenyearsapart.se. Mina favoriter är kissekatten och örhängena med vit eld :)


Kulla


Ikea har den här coola lampan för 499:- som jag kan tänka mig i extrarummet till koityget. Lampan finns även i rött och vitt och den finns också i golv- och takvariant.

Ljuslykta


Såg de här coola regnbågsfärgade ljuslyktorna igår på Rummet. 60:- styck från Sia. Bilden gör dem inte alls rättvisa och det kan mycket väl bli ett inköp sen om jag vet vart jag ska ha dem ^^

Före och efter



På Före-bilden testar jag hur min liggande buddha kommer göra sig till Linnétapeten. Riktigt bra tycker jag. På Efter-bilden som är tagen två sekunder senare var Grynet tvungen att klämma sig mellan för att se vad jag höll på med ^^

Vi har varit en sväng på stan idag och det blev sminkborttagning från H&M och på Indiska blev det ljuslyktan, en duk och några rosa-aktiga ljuslyktor :)
Glömde ju de fina paljettrosetthårspännena jag köpte på Gina ^^

Sonnenbrillen



Kvällens inköp blev ett par rosa hjärtformade solglasögon från Ebay. Så det så ;P


Hemmavid



Såhär ser det ut hemmavid. Ganska fint va? ;)

Jag och min Mini Cooper

Man kan ju alltid drömma. Här står jag bredvid ett fint exemplar på Manhattan iaf. Ge mig en snälla rara! Jag var visst ovanligt skitsnygg på den här bilden också ;)

Handpenning och bildladdning

Kvinnan som ska köpa lägenheten ringde idag, hon har fått klart från banken och ska komma med handpenningen nästa fredag. Woo-hoo! ^^
I övrigt sitter jag och laddar upp 1200 bilder till Fujidirekt åt mor och far. Tar jättelång tid fast jag har så bra uppkoppling. Suck! :P

Tygleverans


Nytt världsrekord från andra sidan Atlanten tror jag. Den 5:e beställde vi och idag dök de upp. En vecka bra precis och jag tror inte jag varit med om snabbare än tio dagar förut. Wo-hoo!
Koi-tyget var lite blekare än jag trodde men jag är väldigt nöjd ändå, älskar mönstret! Tyget med körsbärsblommor var mer småmönstrat än jag föreställt mig så det lägger jag nog undan så länge.
Suttit barnvakt åt brorsonen nån timme idag och fått en hallontvål för "besväret" :) Hann även med en snabb visit på Ikea med korksskruvsköp :)

Nyttosaker



Tråkigt med nyttosaker men ibland nödvändigt.
Husgållsvåg 199:- från Clas Ohlson och korkskruv 19:- från Ikea

Detaljer 4






Detaljer från köket.
Röd fejkorkidé från Plantagen, loppisfyndad taklampa, buddha från My Style, torn köpt på loppis, saltfigur av Skimutis och slutligen en buddha från Mio




Madde special ;)






En liten Madde-special kvällen till ära. Ljuslykta Indiska, lampa Ikea och tapeter från Boråstapeter från kollektionerna Artwork, Plain och Borosan. Yeah! ;)

Shoppade i Birsta idag med Madde, resultatet blev tre flaskor vin, ett par svarta fårskinnstofflor, gröna ljuslyktor från Indiska, kryddig bodylotion från KappAhls rea, guldig ögonpenna och ögonbrynsskugga från H&M och torrschampo från Åhléns. Inga kläder iaf ;)

Detaljer 3




Detaljer från vardagsrummet. Fin orkidé va? ;)

Buddha i kras


Just buddhafigurer verkar vara nåt mina katter gärna har sönder. Vet inte vad de hyser för agg till denna fridfulla figur men idag åkte en tredje buddha i golvet (Grynets verk). Vilket borde betyda att Stefan måste köpa en ny buddha åt mig eftersom Grynet är hans dotter när hon är stygg (logik) ;)

NY väskorna


Tänkte lägga upp lite bilder från NY-resan såhär aningen i efterskott men så länge visar jag väskorna jag köpte där. Den rosa använder jag dagligen, den svartvita var bra som badväska och den gröna är fortfarande oinvigd ^^

Länkar

Listade precis ut hur man uppdaterar länklistan så nu finns några fler av mina favoritbloggar med där. Ser att jag snittar på ca 10 unika besökare per dag också. Jättekul! :)

Ungsbakad kyckling


Hittade ett kycklingrecept här. Ser riktigt smaskigt ut.
 Har ni tips på goda lättlagade rätter?

Efterlysning!

Ikea har ju haft symaskiner. Nu hittar jag ingen på hemsidan. Någon som vet om de finns kvar?

h&m



Favoriter ur h&m-katalogen. Klänning 149:- och baddräkt 198:-

Detaljer 2




Badrummet

Klocka fyndad på Myrorna på tavelställ från Ikea och Bambi från Åhlens

Buddha från Amuletten och gamla ljuslyktor från Ikea

Detaljer




Lite detaljer från mitt sovrum

Drake från My Style i Sundsvall, växter och krukor från Plantagen
Klocka Clas Ohlson, ljuskoppar Ikea, Buddha köpt i England
Krigare Amuletten, lotuslykta Rummet och lampa från Ikea



Dagens outfit (not!)


Måste slänga in en gammal posingbild och kalla den "dagens outfit". Jag kunde inte låta bli ;)

Polaroid




Hittat ett väldigt fint program som gör om dina bilder till polaroidbilder. Polaroid heter det kort och gott. Grynet och Kajsa fick inviga ;)

Folklore


När vi ändå är inne lite på skor vill jag visa upp dessa från Ellos. De kostar 349:- och känns som en sparavariant av Åsa Westlunds fantastiska träskor. Dock skulle jag mycket hellre välja ett orginal om plånboken tillät.

Budgivning

Har fått ett bud på 260 på lägenheten och han som la första budet på 250 skulle tänka och höra av sig imorgon. Hoppas hoppas :)

Skoooor



Vem kunde tro att Haléns kunde skor. Jag gillar dessa två massor. Svarta skor har jag redan så de får jag nog inte köpa. Rosa har jag dock inte och det vore sött. Å andra sidan har jag shoppingförbud så jag får fundera ett slag på om det är värt det. Väntar på recension av Frida först ;)
De svarta kostar 349:- och de rosa 249:-

Som en gran fast en bakelse ;)


Bluebox har en fin doftcupcake för bilen. Nåt för racer-Skodan det ;)

Blivande tavla?


Den här bilden av fantastiska Sybile vill jag ha i större modell hängande ovanför sängen, blir nog en beställning när jag fått handpenningen från lägenheten :)


Tyger





Hittade just en sida på Etsy med fantastiska tyger. Det med koifiskarna är helt underbat! Det blir kuddfodral av det direkt! Stefan lär väl vilja ha en gitarrkudde. Madde, vad sägs om en liten order? ;)



Cravings!


Vi har cravings (som det heter nuförtiden) ;) efter den här fantastiska kelimmattan från Spiti. Det kan mycket väl bli ett inköp om ekonomin tillåter ;)



Annat fint från Spiti är bland annat ljuslyktan och metallbokstäverna

Sylåda


Panduro har den här smarta lådan för 119:- och jag skulle gärna ha sygrejer i den. Eller helst skulle jag vilja ha en sån där gammal modell i trä men jag vet inte om de finns längre?
Jo Tradera hade visst några varianter...

Kalas


Idag fyller mellanbror år så snart ska jag iväg på släktkalas minsann. Ska göra mig klar nu så jag kan åka och äta kakor. Kräm! ^^

Post

Igår var jag och hämtade ut geishapostern på Ica och tapetproverna har också dykt upp, alla utom den prickiga. Linnétapeten hamnar som planerat i sovrummet  och den här hamnar nog i hallen.
Stefans julklapp lyser dock fortfarande med sin frånvaro. Riktigt trist! Jag muntrade dock upp honom med en liten Batmanfigur häromdagen så han håller sig nöjd medan han väntar ;)

argalappen.se



Roade mig med att kika runt på argalappen.se ^^
Den här är också skön!

Sax


Accessora har detta läckra saxhalsband för 499:-
*klippa klippa* ;)


Sött smink


Jag älskar fina förpackningar, den här gör mig glad :)
237:- hos Asos

Såld?

Nu på morgonen ringde en man på annonsen om lägenheten jag hade i tidningen, kom efter ca en kvart och tittade på den och sen ringde en annan medan han tittade som jag bokade visning med i eftermiddag. Mannen kände väl på sig att det var bråttom så han försäkrade att han SKA ha lägenheten och att han skulle åka direkt till banken. Nu ringde han och sa att han bokat in en tid på banken på onsdag då vi ska skriva och jag ska få handpenning och så. Lätt som en plätt verkligen, Tidningen is the shit, Blocket suger! ;)

Uppdatering: Hade en visning till för en kvinna och hon är också jätteintresserad så nu vet jag inte om jag orkar hålla på med bud och skit :P

Badkar och visning

Tror jag håller på att bli krasslig så idag hade det varit härligt att ha ett badkar och kunna sjunka ner i ett varmt härligt bad. Får vänta med det tills mars eftersom nya lägenheten har badkar men inte denna... Ska ta och slänga mig i säng istället tror jag.

Idag visade jag lägenheten för en kvinna som verkade ganska interesserad. Hon skulle fundera och höra av sig. Fick ett mail idag från en annan som ville titta och imorgon har jag annons i tidningen så jag hoppas någon nappar snart :)
Storstädat har vi också gjort så nu är det riktigt fint här :)

Nej, godnatt nu! :)

RSS 2.0