Morris

 
En bild på sur-Morris till Mamma ;)
 

Lördagsnöjet

 
 
Klänningarna har legat i flera olika garderober och hälften har legat ihopknölade i botten på den här garderoben blandade med kuddar och plädar. Nu hänger de överskådligt på galgar eller färgsorterade i lådorna. Gud vad jag gillar att ha ordning! Tänk att det ska vara så svårt att ta tag i saker bara :P
 
 

Kurr kurr

 
Bjuder på en bild på en ihopknölad Batman. Väldigt mysigt. Kurr kurr!
 

Flamingo

 
Varit på Salong Barock igen och denna gång ville Dorion testa en ny rosa på mig. Kör sa jag! ;)
 
 

Snö

 
Kom lite snö i Sundsvall i förrgår. Sol på eftermiddagen :)

Lövorgier

 
På vägen hem från jobbet igår fotade jag massa löv

Jordgubbsmåndag

 
Jag och min lilla skräpspegel. Men man tager vad man haver :P
Jordgubbsklänning, jordgubbsnaglar, jordgubbsörhängen. Nästan jordgubbstelefon också ;)

Goda Omen

 
Helgen är lugn. Ute spöregnar det och här inne ligger jag och försöker läsa klart Goda Omen. Får "hjälp" av de tre små lurviga. Än så länge tycker jag väldigt bra om boken, den är humoristik och träffsäker angående människans natur.
 
Mänskligheten har elva år på sig. Antikrist är född och Himmel och Helvete förbereder sig på Den sista och slutliga striden. Den som ingår i Den stora planen. Apokalypsens fyra mc-åkare (Hells Angels, fast på riktigt) är på väg, liksom menige häxjägare Pulsifer och häxan (nåja) Anatema Manick, professionell ättling till sierskan Agnes Nutter som visste precis hur allting skulle gå till, fast inte alldeles exakt. Nu är det slut! Världen går under! Men vänta. Crowley och Aziraphale vill ha ett ord med i laget. Har man levt på jorden som demon och ängel i sextusen år, kan det hända att man börjar ta till sig beteenden som nästan liknar de mänskliga. Än är det inte över. Och vem är Ond och vem är God - egentligen? Pratchetts halsbrytande satir blandad med Gaimans mörka, magiska stil i en absurd berättelse om Harmagedon och vad som händer om Antikrist uppfostras till människa.

Hemma

 
För er som följer mig på Instagram blir det inte så värst spännande eftersom det är samma bilder här som där. Ni får ha överseende.
 

Syltmacka

 
Två ganska skräpiga bilder på en "jelly sandwich". I detta fall rosa Depend 122, ett lager av glittret Milani Gems och sen ett till lager Depend 122 överst. Inte så mycket att säga mer än att det är mycket finare live.
 

Fredagsfin

 
Fredagsklänningen blev den prickiga från Asos.

Onsdag och torsdag


Trimmad

 
Var in en sväng på Salong Barock efter jobbet och trimmade sidecuten som vuxit sig lång. 3mm är den nere på igen nu :)

Dagens prick!

 
Dagens outfit med tillhörande poserande siames. Beige prickig klänning med matchande beigea prickiga naglar ^^

Fem år!

 
Idag är det fem år sen jag började blogga. Första bilden jag la ut var en på en rosa band-reflex så det känns passande att fortsätta på samma tema. Här har Cancerfonden en lista över årets rosa produkter.

Kattkringla

 
Idag är det mest soffmys här. Jag ska försöka ta mig ut en sväng nu när det inte regnar men annars är det soffan och Goda Omen som gäller! :)

Fågelägg

 
OPI My Very First Knockwurst och China Glaze Liquid Leather prickat över med dotting tool. Pillrigt men kul :)

Ultra Violet

 
Color Club Ultra Violet

Herr Morris

 

Deviantly Daring

 
China Glaze Deviantly Daring

RSS 2.0