Jordgubbsklänning




Kicki pratade om en rödprickig klänning på H&M så jag var ju tvungen att testa. (testade med linne under om nu undrar vad det är för svart) Vad tycker ni? Köpa eller inte köpa? ;)

Random Red





Var och fixade naglarna idag och valde att köra på klassiskt rött. Det var ett tag sen jag hade rött nu så det var helt klart dags. Har slagits lite med telefonen som har en korkad usb-lucka som jag inte får upp så jag kan visa bilderna jag tagit med den. Grrrr! *Gör lite Bella-ljud och gnäller* ;)

Prickig klänning



Vann precis en jättesöt klänning på Tradera. Säljaren Nevervegas har alltid en massa snyggt! :)

Nu : åka och äta hos svärmor och sen Prince of Persia på bio ^^

Råsa?


Funderar på rosa hår. Det gråa verkar ju inte vilja fästa så då kan ju rosa vara ett trevligt alternativ! ;)

SATC-mingel


Zizzie med sin cosmo

Suddig Miah med sin cosmo ;)


Kvällen var mycket trevlig igår med buffé, cosmopolitan, goodiebag och utgång efter filmen. Jag vann även ett biopresentkort på 150kr. Twilight? ;)

Filmen var sådär. Rätt tråkig faktiskt. Kändes som att skådisarna ville åka på semester till Abu Dabi och att de struntade i att skaffa ett vettigt manus... Men men :)


Födelsedagskalaset





Glömde lägga upp bilderna från födelsedagskalaset så de kommer nu istället. Det var Emil, Stefan, Miah, Stefan2, Tomas, Sofie och B-G som kom och firade mig :)

Sex and the City 2



Ikväll bär det av på Sex and the City med Miah! I biljettpriset ingår fördrink och mat så vi får se vad det blir för spännande :)

Pingvin!





Fler suddiga bilder, vet inte vad jag gjorde med kameran idag :P
Här är några av alla fina presenter jag fått, en origamipingvin, en flaska Sambuca och en kattmatsburk i plåt :)

Rosa är det nya svarta!





Har haft en fantastisk födelsedag och fått massor av fina presenter och presentkort. Tack alla som kom och förgyllde min dag!! :)

Har varit i Birsta idag och inhandlat supertjusig rosa mobil för presentkortet jag fick på Media Markt! Jag är medveten om att bilden suger men orkar inte knäppa nån ny ;)

På DinSko inhandlades ett par polkagrisrandiga skor. Födelsedagsnaglarna blev såklart favoriten OPI Extravagance

Har även köpt en grill så i sommar blir det mycket grilla bestämmer jag! :D

Rosetter, stjärnor och polkagrisränder






"Those are a few of my favorite things"

Fyndat på Cubus idag. Rosettörhängen och en volangbikini med stjärnor som var på rea för 19kr och en polkagrisrandig klänning för 75kr

Kakbak



Inget går upp mot lite kakbakning efter midnatt. Lär mig aldrig! ;)


Det verkar vara nåt krångel med att kommentera bloggen så jag hoppas det går till sig snart

Got Milk?






Bilden är inramad och upphängd. Lämnade in den på Gallerix medan vi åt lunch och fick det fixat. Blev väldigt bra och kostade inte så mycket heller.

Den svarta jordgloben var också en födelsedagspresent från Stefan och jag har även fått tatueringspengar. Weiiii!! :)

Karamellrosa





Balkongen har uppdaterats med en karamellrosa matta från Indiska. Fick den i födelsedagspresent av Stefan. Han vet vad en tjej vill ha den där! ;)

Nedräkning födelsedag



Nu är det bara två dagar kvar till jag fyller. Har ringt och beställt prinsesstårta idag och så ska jag ner på affären och handla tårtbotten så jag kan göra en egen tårta också. Även kakor skall inhandlas och några skall bakas. Stefan ska baka chokladbollar och jag tar mig an hallongrottorna. Gud så husligt! ;)

Bild: Ica

Got Milk Salvador Dali


Jag har ju glömt att visa min nya tavla av River Clark. Den är inte inramad än men det kommer. I sovrummet kommer hon nog få bo även om det kanske borde vara köket med tanke på mjölktemat ;)

I love not camping!



Miah pratar om att vi ska åka till Hamburg i sommar och öva på våran tyska. Då borde man ju ha ett snyggt passfodral! Ett sånt här till exempel ;)

Sundsvall översvämmat?



Det har gått blött till nere på stan idag tydligen. En stor vattenläcka utanför kommunhuset har uppstått. Straffet för Himlabadet tro? ;)

Bild: Expressen

Pimpad balkong






Ifjol var den turkos men i år är det lila som gäller. Årets ljuslyktor är inköpta och upphängda. Det enda som saknas är en liten lila plastmatta sen är det komplett ;)


Nåt i den här stilen tänkte jag mig

Chainmail Charm




Lackade om med grå holografiska Diamond Cosmetics Chainmail Charm för några dagar sen men glömde visa. Väldigt vackert när solen ligger på och det skiftar i regnbågens alla färger.
Visar upp mumsiga kokoslipglosset från H&M på en gång ;)

Notebook Computer



Madde fick en pyttedator av sin sambo i födelsedagspresent. En blå Acer. Av sin bror fick hon en klassisk Panasonic Notebook 380. En redig liten tegelsten på en hundra kilo ungefär! ;)

Slut som artist!

Idag har jag promenerat 22487 steg, 171 aerobiska minuter och nu ska jag bara lägga mig i soffan och ta igen mig. Eller först ska jag äta lite chili con carne :)

Kokos


Sitter ni med sista minuten ångest och vet inte vad ni ska köpa till er favorit-Zizzie till födelsedagen så kan jag tipsa om att för 150kr får man kokosparfym från Eleven ;)

Rosa igen?




Skulle ju inte köpa någon ny bikini i år eftersom jag redan har så många men idag knep jag en leopardmönstrad överdel på Cubus för 37kr som jag kan matcha både med mina svarta och rosa nederdelar ^^

På Lindex rea knep jag ett rosa rosettdiadem med prickar för 19kr

Samma samma....






Även idag levdes balkongliv mellan regnskurarna. Blev både kaffe och senare soppa där ute :)

Leopard och Pfonny!




Lite rosa sötsaker såhär i lunchtid. Rosa hästhårspänne från ModCloth och leopardhandduk från H&M Home

Hittills idag har jag promenerat en timme i det soliga varma vädret och så har jag ätit en smaskig frukost; naturell yoghurt med havrefras, valnötter, hallon och blåbär. Omnomnom! Nu ska jag promenera till Ica och hämta ut ett paket och sen blir det dusch och så ska jag snickra ihop en kycklingsallad. Så ser dagen ut ungefär.

Idag fyller världens bästa Madde 25år så grattis till henne!!  HURRA HURRA!!!

Glitter Gal - Fushia




Har inte så mycket att skriva om idag men jag ska göra en liten genomgång av dagens händelser ändå.

Jag blev väckt av grannen under klockan tio som spelade musik jättehögt, jag har tvättat fyra maskiner, promenerat en timme och så har jag ätit lite mer sushi för idag var den på halva priset. Jag har handlat på kvällen med Madde och lagat chili con carne i enorma mängder och så har jag lackat över det lila lacket med det rosa Fushia från Glitter Gal och det glittrar alldeles fantastiskt det med ;)

Ja så förflöt dagen på ett inte alls oangenämt sätt ;)
Nu ska jag lägga mig på spikmattan ett tag och sen sova. Natt natt!

Sushi på balkongen



Igår köpte jag sushi på Ica som jag åt på balkongen medan jag njöt av solen. Vissa var beredda på att rycka in och hjälpa till om det skulle behövas ;)



Andra tog det lugnare och slappade under bordet




Ännu en annan höll stenkoll på kajan som har sina ungar under taket och som kunde bli utmärkt middag om den inte höll sig på säkert avstånd ;)

Lite fint som kom med posten


Rosetter och pistoler


Små söta kaniner


Körsbärssjalen

Kattrackorna


Kajsa körde lite yoga


De andra slashasarna låg och tokslöade ;)

På landet...






Var ute på landet en sväng igår. Morris låg bland gosedjuren när jag kom men när mamma började fixa med jordgubbslandet var det ju obligatoriskt att rulla lite i det. Smutskatt!
Pappa målade lite, han håller på med en stor tavla nu :)

Önskelista

Fyller ju snart år igen och då kan det vara bra att lägga upp en liten önskelista...



Presentkort: Ikea, Indiska, Make up Store


Stooora tavlan Premiär 1495:-
Sängbord Engan 349:-


Lampa (fast jag vill ha en i silver) från Indiska 199:-



Döskallearmband från Madly, Accessora, 249:-


Andra önskningar är stavmixer, grill och pengar. Har jag glömt något? ;)

Hälsoprofilbedömning

Glömde ju lägga upp resultaten av hälsotestet jag gjorde, "Hälsoprofilbedömning" och lovade Kicki att göra det så nu ska vi se.

Madde mätte mina handleder och mina knäleder och kom fram till att mitt skelett vägde 8,8kg och beräknad fettfri kroppsvikt är 44kg. Beräknad undre viktgräns är 52,8kg och beräknad övre viktgräns 63,8kg, på vågen där vägde jag 64kg men det var ju med kläder. Ändå ligger jag i övre skalan på vad jag ska göra för mitt skelett enligt det här testet. Tror dock inte att de menar att man är överviktig om man skulle väga 65kg utan snarare 52,8-63,8kg är vad kroppen behöver för att må bra beroende på kroppstyp? Hur som helst är vikten inte sååå viktig för mig utan jag tränar mer för att komma i form än att gå ner i vikt, allt annat är en bonus.

Mitt blodtryck låg på 110/50. Syreupptagningen 2,9 vilket la mig på 4/5 vilket är ganska bra. Arbetspulsen när jag fick cykla gick upp ända till 137 men då var jag ju lite krasslig också så jag skyller på det ;) Får göra om den biten vid ett senare tillfälle och se om det blir nån skillnad.

Beräknat konditionstal 97,2% vilket låter superhögt om ni frågar mig men det är nog antagligen rätt normalt då... ;)  Rättelse: Jag fick 97,2 av 106 vilket låter betydligt troligare :)

Eventuella frågor om testet ställs smartast till Madde som är experten i sammanhanget!


Och tänk vad det kan göra skillnad att man hade bra kondition på ett test, jag gav mig ut och joggade och kom hela vägen bort till Sticksjön och nästan halvvägs runt innan jag behövde stanna. Tjohoo! :)

Glitter Gal Dark Purple






Ett nytt favoritlack! Kolla in det här! Glitter Gal Dark Purple, ett lila hologlitterlack som inte helt olikt OPI Extravagance exploderar till ett glitterfyrverkeri i solen! Så himla vackert! :D

Ganska knöligt att måla med dock, inte världens bästa formula eller pensel eller vad nu felet är men det är så vackert att jag förlåter dem direkt ;)

Trodde att det hette Deep Purple men av någon anledning har de valt att kalla det Dark Purple även fast det inte är speciellt mörkt...



Man ska inte vara snål så jag bjuder på en kattnäsa också! ;)

Tapetsering





Var hos frugan och tapetserade igår. Herregud vilket proffs man är! ;)
Emil och frugan fick också snabbt snits på det! Jag har lärt dem allt jag kan! ;)




Tåmas och Biffen hejade på!



Förutom mat och glass och löfte och målarhjälp kom jag även hem med ett par prickeskor! :D


Schefflera & Mulberry Wine




Dagens Birstabesök slutade med en schefflera, nya trosor, hårklämmor, ett godisdoftande läppglans för 10:- (!!!) på H&M och ett nagellack jag länge velat ha som nu var på rea. Isa Doras Mulberry Wine

Får se om scheffleran klarar sig hos mig. Jag är inte så bra med växter men den här ska vara tålig! :)

Kissekattspam!





Lite kattbilder är det dags för igen tycker jag! När jag kom in från promenaden idag så låg de i en goshög igen :)



Grynet försvinner ibland och så hittar man henne på mystiska platser, nu senast på skrivaren ;)



Och när man spammar bilder på kissar så får man inte glömma farbror Biffen som också är en liten kisse ;)

Nattsvammel

Det börjar ljusna på himlen så det är dags att hoppa i säng. Imorgon lägger jag upp bilder från den nattliga tapetseringen hos Emil och Miah och kanske skriver om min nya större parkeringsplats och Hälsoprofilsbedömningen jag gjort. Bis später! ;)

En rosa dag...




Idag dök paljettbaskern upp och den är så rosa den kan bli! Absolutley Wonderschön! ;)
Hittade en rosa blåsippa (rosasippa?) under en liten promenad i skogen. Riktigt cerice är den även om det syns dåligt på bilden.

Bloggen är olydig och vägrar centrera min text idag...

Lackspam!




Eftersom jag fått klagomål att jag lägger upp för många lackbilder ska jag lägga upp extra många idag tänkte jag! ;)

Mina GlitterGal lack behagade äntligen dyka upp från Australien. 18 dagar tog det och jag hann nästan börjat tro att de försvunnit längs vägen. Turligt nog var det inte så utan nu har jag Dark Purple, Fushia, Deep Green och Green i min samling. Green var betydligt ljusare än jag väntat mig men blev riktigt bra om man la den över Deep Green.


Igår på Ö&B inhandlades några lack ur en fyndlåda, bland annat ett flakelack för 10kr och ett grönblått Rimmel.




Har även försökt få till en bra bild på Cosmic, det svarta lacket med glitter som skiftar i alla färger men det är inte förrän det blir suddigt man kan se alla färger bra ;)


Avslutar helvetes-spammen med dagens manikyr, Glitter Gal Deep Green och Green på ringfingret. Hah! ;)

Sportfiskemässa?



Hör och häpna!  Jag var minsann in på Sportfiskemässan igår! Vände dock lika snabbt eftersom de utlovade gratistatueringarna redan var fullbokade så Miah fick gå därifrån utan ny tatuering... =/


Körsbär istället för leopard



Det blev en körsbärssjal istället. Prisa eBay!! ;)
Pigg säljare var det. Fick mail efter bara någon timme att varan var skickad!

Stod en hel del bra i beskrivningen också som jag inte kan låta bli att dela med mig av. God Jul lixom och så var den het 2009. Herregud! ;)

Merry Xmas! SALE!SALE!!SALE!!!

Material:100% Pashmina

Characteristics

-Luxury look.

-Thick,keep you warmer in winter.
-Hot in 2009.

Rosa leopard



Den här scarfen ville jag jättegärna ha, den pep och skrek "köööööp mig" men det var tydligen för mycket begärt och den var slut i lager hos Hot Topic. Sen visade det sig att frakten hade gått på 450kr så det hade ju inte blivit aktuellt i vilket fall! :(

Nåja, vad är väl en bal på slottet? ;)

Scarlett....



Vi har varit och sett Iron Man 2...
Det är som jag alltid har sagt: Mer Scarlett åt folket!!! ;)

Nellypaket






Blåsippor, leopard- och zebramönster, spets, rosetter, prickar och moln och annat vackert
Promederade ner på Ica förut och hämtade ut mitt Nellypaket med Konadstämplar. Det är platta M57, M59 och M79för er som är insatta ;)

China Glaze LOL på naglarna. Ser ut som ett vanligt lila lack till ljuset träffar det och det förvandlas till en regnbåge!




Lite obligatoriska slöa-på-soffan-bilder ;)

Cosmic polish




Eyekoordern dök upp i brevlådan idag och jag måste säga att allt verkar grymt! Ser ni glittret i Cosmic? Då ska ni se den i solljus, den har hologlitter som riktigt exploderar!! :D
Just nu kör jag med China Glaze LOL så det blir inte omlackat idag iaf ;)




På Clas Ohlson köpte jag en lila yogamatta och en ny vattenskål. Så nu ska här tränas! ;)

Yoga och snörjakt




Kajsa låg på soffan och yogade och Grynet jagade snöret på kameran. Sånt gör man på första Maj ;)

Årets Sista April








Jag och Madde poserade tradttionsenligt med våra vinglas och Stefan och jag hamnade på bild tillsammans innan korvgrillningen satt igång. När vi var mätta och belåtna började det regna och då var det dags att åka hem ;)

Lite fyrverkerier och "lyktor" blev det också ja :)

Några bilder är tagna av mig, några av Madde & Stefan ;)

RSS 2.0