Adventssnö!

Blev visst en massa bloggande idag. Egentligen hade jag bara tänkt visa det här. Inatt vid halv tvåtiden började det falla yttepyttiga snöflingor och det har sakta men säkert fortsatt. Ljust och vackert har det blivit och jag hoppas verkligen att det får ligga kvar :)

Ego


Får bara till väldigt suddiga bilder på mig själv numera, så jag slänger väl upp några såna så har ni något att njuta av ;))

Kattran!

Lite nyare bilder på kattran. Mest sover de och sen busar de men då är de så snabba att min skräpkamera inte får till några bilder ^^

På jobbet
Till er som undrar vad jag gör på jobbet. Det blir mycket vattenlekar, bäckspaning och teckenträning. Sen försöker jag hålla stilen foppatofflorna till trots! ;)

Välja lackFör er som undrar brukar det se ut ungefär såhär när jag ska välja dagens lack ;)

Orkidén som återuppstod!Hade helt glömt bort orkidén jag hade i sovrumsfönstret så jag tänkte att det är nog bara att slänga den eftersom den inte fått något vatten på länge. Men inget vatten var visst precis vad den ville ha och så hade den fått en ny fin stängel. Ska försöka glömma bort fler av mina orkidéer tror jag!

Livstecken


Slänger upp ett par snygga skor för att visa att jag lever. Tänk om de haft en klack jag kan gå i! ;)


RSS 2.0