FödelsedagIdag fyller jag år. Hurra hurra! ;D

Fyndade Eclipse för 33 kronor hos Elgiganten häromdagen. Är det en ren slump att gnäll-Bella har fått munkavle undrar man? ;)

Har en del städande att göra och så kom jag på att jag borde baka kladdkaka också så det är bäst jag sätter igång.

Läskig och coolEtsy hittade jag en cool poster av Cheshire Cat från Alice i Underlandet och det är nog den läskigaste och gladaste katten jag sett. I form rätt lik en viss kattmadame va? ;)

Blått


H&M har fått in en prickig blå klänning på hemsidan. Hoppas den finns i butik också så man kan prova. Ser ut att vara en lite skum modell så jag vill gärna testa hur den sitter. 99 kronor kostar den och bärs till exempel med fördel till röda klackiskor ^^

Zebrakoppar
Var på Fyndlagret i början av veckan och fyndade svartvita koppar för 20 kronor styck. Siamesen måste självklart inspektera och godkänna ;)

Några naglar

Några naglar från senaste veckorna. Högst upp är det Claire's Mood Calm/Wild som ändrar färg beroende på temperatur, har man lite längre naglar så blir tipparna ibland lila medan nagelbädden som är varmare är rosa :) Bild två är OPI Absolutley Alice och sista bilden är Savina Purple Confetti.

Orchid
Nyx läppstift Orchid. Fantastisk rosalila som inte kommer fram på någon av bilderna jag tog utan jag tycker ni ska kolla in den hos Killer Colours istället :)

Liten önskelista


Fyller tydligen snart år igen och jag vill bara påminna alla om att det är 21 som ska stå på korten. För det är väl 21 man blir om man är född 82? Vi bestämmer det tycker jag ;)

Önskar mig som vanligt pengar och presentkort på Ikea, sen har jag hittat ett armband jag tycker om från Accessora. Flamingo i rosa glas kommer från Åhléns. Jag vill gärna ha en stringhylla med svarta gavlar (hittas till exempel på Blocket eller om man har riktigt tur, Myrorna). På önskelistan finns även bäddset med körsbär från H&M Home och Escada Taj Sunset (som man hittar bäst pris geneom att kolla till exempel prisjakt.se)

Och just det, är det något ni är sugna på att köpa åt mig så måste ni höra med Madde så hon inte redan köpt det ;)

Balkongblommor

Var med pappa förra veckan och köpte blommor till balkongen. Vårigt och fint blev det :)

Modern eller medaljong?
Modern
Medaljong

Ska på lite lägenhetsvisningar eftersom min hyra är på tok för dyr (singel sen i höstas om någon undrade). Den första är dyr men fräsch och inget behöver göras förutom kanske nya tapeter i sovrummet.
Den andra är rätt billig men har en del som behöver göras. Tycker spontant bättre om den billiga och tycker medaljongerna i vardagsrummet är väldigt charmiga. I köket har jag en idé om att måla luckorna i guld och att sätta upp svart mosaik. Svårt att se på bilderna i vilket skick den är och så länge det inte bott en rökare där kan den vara helt ok. I badrummet finns det av någon anledning ett torkskåp men ingen tvättmaskin. Hur ofta använder man torkskåp om man inte har tvättid? Eller saknas torkmöjligheter i tvättstugan? Svårt att tro det. Torkskåpet ser förhistoriskt ut så det är nog sen lägenheten byggdes och man blaskade upp saker i handfatet kanske? ;)

Ska på visning av den moderna lägenheten idag så får jag se hur den verkar. Medaljongvisningen är imorgon ;)

Durkslag och naglar


Fyndade ett grönt durkslag på Erikshjälpen, har ett likadant fast vitt sen tidigare :)
Naglarna är uppifrån och ner: Nubar Prize, Color Club Wild at Heart och Wild at Heart med Nubar Petunia Sparkle på topparna.

Magnoliabrist
Min absoluta favorittapet med rosa magnolior från Boråstapeter säljs inte längre. Tragik! Det finns en ny variant med vita blommor men magnolior ska ju vara rosa! Ingen som har några rullar liggande och vill sälja? Eller kan någon tipsa om en webshop som fortfarande säljer? I så fall kan ni få en puss! ;)

RSS 2.0