Toma Mood Changing & Sun Dazzled



Från vänster till höger:
1. Sky Blue Swirl to Sea Surfin' Foam 2. Razzleberry to Sun Dust 3. Bronze to Gold 4. Light Navy to Sparkling Pink 5. Pink to Silver 6. Fuchsia Glitter to Pink Glitter 7. Cherry Delight (8. Diamond Cosmetics Chainmail Charm)

1 & 2 är Toma Sun Dazzled och ska ändra färg i solljus, inte soligt idag så jag får testa dem och lägga upp bilder en annan dag.
3-6 är Toma Mood Changing och ska ändra färg efter kroppstemperatur. De verkar dock inte tillräckligt känsliga för det  utan det krävs kallt och varmt vatten om man ska se någon skillnad.
7 var en present från säljaren och är en fin rosa som påminner lite om Diamond Cosmetics Sparkling Sherry





Bilder efter jag spolat med iskallt respektive varmt vatten, de fyra i mitten är Moods.( Jag skulle tagit bättre bilder men jag hoppas ni förstår vilken som är vilken ändå!) Gold to Bronze ändrar färg ganska tydligt, Light Navy to Sparkling Pink märker jag dock ingen storre skillnad på den är varken "Navy" eller "Pink" utan bara gulbeige. Blä! Silver to Pink är ganska söt och skiftar från rosa till vitt, slutligen favoriten Fuchsia Glitter to Pink Glitter som skiftar från starkare till lite ljusare rosa.
(Gulglittriga Razzleberry to Sun Dust och rosa Cherry Delight på kanterna)



Säljaren skickade med en present, en nagelbandsolja och Toma Cherry Delight så det gjorde inte såå mycket att ett av lacken var fel (fick Pink to Silver istället för Hot Pink to Light Pink som jag beställde). Sånt som händer och jag är helt klart mutbar vid sådana tillfällen ;)

Hello Kitty



Grynet håller koll på allt spännande som händer utanför



Ljusgrönt lack från H&M för härliga 26kr


Och just ja, efter 4 timmars ringande idag fick jag äntligen tag i rätt människa och jag ska få ett arbetsgivarintyg hemskickat. Hurra! :)

Turkost och siames







Har för det allra mesta en siames i knät när jag sitter vid datorn. Tänkte att ni ville veta det ;)
Sminkning med bland annat Brite Birds Nautical Night och H&Ms tjocka turkosa penna.

Pimpat grönt




Efter förra gnäll-inlägget måste jag lägga upp något roligare. Som nagellack ;)
Hade hoppats att få lacken som ändrar färg idag men det tar väl ett par dagar till från Amerikat. Miah fick bestämma ny färg igår och då blev det grönt, Grenade från BB Couture och idag pimpade jag ringfingrarna med glitterlacket med "doft" från Kina om ni minns det. Det skiftar i färg från guld till grönt till blått beroende på ljus. Väldigt tjusigt och ett enkelt sätt att förändra lite på :)

WTF!



Fick ett brev idag från a-kassan där det står att jag måste skicka in arbetsgivarintyg för 2008. Kunde de inte kläckt ur sig det när de ville att jag skulle skicka in intygen för 2009 i höstas? Så hade de haft dem för länge sen menar jag. Nu sitter jag och väntar på att lunchen ska vara slut på lönekontoret så jag kan ringa dit och så får vi hoppas att jag kan charma någon där att skicka ett intyg fort istället för de tre veckor det vanligtvis tar för Kommunen att skicka papper och sen hoppas att a-kassan kan ta ett beslut på under tre månader så kanske jag har pengar igen till midsommar. *sucka* Nej vaddå jag är inte bitter :P 
Men med världens tur kanske det går jättesnabbt den här gången, vad vet man.
*försöker vara positiv*

Andas!


Uppdatering: Min handläggare på lönekontoret var på tjänsteärende och väntas åter imorgon så jakten fortsätter då!

Kajsa Kaa



En närbild på Kajsa när hon slöar på soffan

Inca



Funderar på en ny hallmatta och i plast den här gången. De små håriga djuren har en förkärlek för att kräkas på mattor och då vore ju plast praktiskt. Den här kommer från Nylanders Mattor och heter Inca.

Noll bananer



Nu är det dags att sätta bananer igen men den här gången blir det inget positivt.
Jag brukar köpa H&Ms ögonpads. Nu hade de en ny förpackning och jag antog att det skulle vara liknande innehåll som förut. Det var det inte. Det sved så hemskt i ögonen när jag skulle ta bort mascaran att jag trodde att jag fått tag i nagellacksremover! Fy fan!



Summan av kardemumman: gillar ni inte att det svider i ögonen så undvik det här eländet för allt i världen!

Kokos!


Sug på den kära fru, rosa OCH kokos! ;)

Var nära att köpa ett kokos-body butter på Body Shop idag men kom på att jag tycker mig minnas att den här doftar ännu smaskigare! Finns bland annat hos Eleven och Ica Maxi

Bluebox




Bluebox har en del sött inne nu :)

Våffeldagen




Här kommer lacket, Zoya Nova, grymt vackert rosa glitterlack!

Kajsa låg på bordet och surade igår ^^


Miah kommer snart och hämtar mig så ska vi åka på Media Markt och äta våfflor och hon ska eventuellt köpa en liten rosa dator. Ute snöar det och jag drömmer om en resa till solen men nåt sånt är knappast aktuellt utan jobb *suck* Nåja, vad är väl en bal på slottet ;)

Lugn onsdag




Hade röda Crimson Carol på mig fram till idag men lessnade och lackade över med ett rosa glitterlack som jag ska försöka fixa bild på.

Katterna låg som vanligt mest och slöade...

Cherry baby



Nya körsbärskoftan dök upp igår tillsammans med nya brillorna. Posen tror jag att jag lärt mig i Maddes Pose-skola, jag tror jag måste fräscha upp kunskaperna där ;)

Födelsedagskalas för Emoil




Allt började utanför MM där jag hämtade Tomas. På väg ut till Matfors slog bilen om från 999 till 1000 mil



Väl ute i Matfors stod folk på rad



Det serverades blå cupcakes





Det spelades TP och tänktes en hel del



Födelsedagsbarnet serverade kaffe till sin snygga fru som om man ska tro bilden redan fått i sig en del koffein ;)



Tåmas gjorde hundvalpsögon



Och jag var wild and crazy som alltid ;)



Nytt på skönhetsfronten




Nya lipgloss (och en tjüsig rosa penna). Hello Kitty glosset doftar päron och det vita har en härlig koladoft :)

Hämtade ut mitt nya pudervax från Disp som jag vann. Härligt!

Oops I did it again...




"Råkade" klicka hem några nagellack som ändrar färg i värme och kyla. Det blev även ett som ändrar färg av solljus. Spännande! ^^

Igår var jag ut i Matfors på Emil-kalas. Mycket trevligt! Snöade en massa när vi åkte hem inatt men det verkar ha töat bort så idag ska jag se om jag kan jogga en bit igen :)

Sugar skulls


Av alla otippade ställen så har Åhléns en läcker scarf med mexikanska sugar skulls. I like it!

Badkläder





Badkläderna har kommit in hos H&M. Jag älskar den blå med prickar! Och den i mitten med stjärnor på knytbanden ger mig riktiga My Little Pony-feelings ;)

Renbäddat



De små luddiga trollen gjorde sitt bästa för att håra ner sängen medans jag tvättade sängkläderna idag ^^

Är det för att Tåmas snart rymmer till Grand Canaria och Lajjnah surrar om Mexico man blir så sugen på att resa till solen? Håhåjaja...

Zombie shoes!




Hämtade ut mina zombieskor på Ica idag. Ljuvliga! ;)

Omtavlat




Har tavlat om lite här hemma, tagit ner tavlor från vinden och burit upp andra. Kul med förändring och skönt när det inte kostar ^^

Extravagance



Bytte tillbaka till världens snyggaste lack idag. OPI Extravagance.
Wonderschön!

Kan inte kommentera frugans blogg men snygga örhängen! Trevligt med utekväll också, det får vi göra om nån gång och ta med Emil ;)

Trasiga...


Köpte fina hjärtstrumpbyxor på Lindex som gick sönder första gången jag använde dem. Jag vet att strumpbyxor lätt går sönder men kom igen!! Det står att man kan tvätta dem i 40 grader men det kommer jag ju inte behöva eftersom det är ett stort jäkla hål i dem. 80kr och de håller inte ens en kväll? Värdelöst!!

Någon som reklamerat ett par strumpbyxor någon gång?

Badkarshylla




Såhär ser vår badkarshylla ut. Stefan har en duschcreme och en rakhyvel och resten är mitt. Någon som känner igen sig? ;)

Väldigt suddig bild på nya body scruben ser jag nu. New York Cheese Cake är det eller jordgubb/vanilj. Doftar fantastiskt gott!

Spegelvänd

Startskärmen på min mobil var spegelvänd när jag kom hem från mitt kattvaktande förut. Siffrorna och texten var spegelvända. Mycket märkligt.... Någon som varit med om något liknande?

Födelsedagspresent




Trots att jag inte fyller år förrän i slutet av maj så fick jag en födelsedagspresent igår av Kicki och bror, ett kortfodral med en pinuppa. Det ni! :D

Var på krogen igår, rätt lugnt var det men det var nog lika bra det så slapp vi trängas. Vi får göra om det om en månad eller två för det var riktigt skoj :)

Vunnit!!!


Har för första gången någnsin vunnit något på nätet! Var med i en Facebooktävling och vann en Disp Core Styling Dust! Hurra! :D

Nacken och hjulen



Bild på den nyklippta nacken efterfrågades. Taa-daaa! ;)



Frugan frågade om nagelhjulen någon gång också så här kommer alla mina lack. Svårt att ta en bra bild men ni får ett ungefärligt hum iaf :)

Har varit på Citroënkväll med mamma och provkört nya C3 och ätit snittar, fick med mig semlor hem också :)

Skills


Emil han har skills han!
Såklart var det en Nokia 6700 Slide och den var till och med mer rosa än jag trodde. Kick ass! ;)

Är den nå bra då Emil?

Mobil



Har någon koll på vad det är för rosa mobil i Telenorreklamen?

Slöa katter





Hade ont i ryggen igår så det blev en ganska slö dag. De små djuren gjorde inte heller många knop ;)

Chantal




Tjusiga underkläder av Chantal Thomass. Man kan nästan tro att det är frun och jag i yngre dagar ;)

Brickbord



Brickbordet har fått flytta in i sovrummet så att det inte är i vägen när jag ska cykla. En orkidé fick flytta med också för att det skulle bli riktigt fint ;)

Idag är det ganska mulet, +7,7 och så blåser det. Inte världens roligaste väder kanske men skönt att det börjar bli lite vårigt iaf :) Man får nog passa sig så man inte halkar misstänker jag dock?

Läppstift och lack




Funderar på ett rött läppstift. Har någon koll på en billig täckande variant? Bilden är från H&M.

Bilden på lacket suger men det är Diamond Cosmetics Sparkling Sherry och det är grymt snyggt!

Såg klart första säsongen av Californication idag också. Grymt bra serie!

Cherry baby


Jag vill ha en körsbärskofta, ska kaufa denna från H&M medan det är 25% tror jag.

Och just det! Ni behöver inte lägga pengar på att gå och se I love you Phillip Morris för så bra var den inte! Bitvis var den helt ok men inte värt en biobiljett om ni frågar mig, och då går jag ändå gratis :P

Second hand




Expressen har ett fint bildspecial med second hand inredning, väldigt snällt för plånboken och miljön att handla begagnat istället för att köpa allt nytt. Dessutom blir det oftast mer personligt och charmigt :)

Latmaskar




Efter morgoncyklingen är det skönt att slappa en stund på soffan. Såklart fick jag sällskap ;)

Cykelkatt och prickar



Kajsa tränar på cykeln hon med. Typ... ;)



Min nya prickiga bh. Jättesöt och sitter som ett smäck! :D

Glad-iator



Gladiatorvarianter är ju alltid hett till sommaren. De övre är från H&M och de nedre från Ellos. Coola va? Fina skavsår kan man dock få så viss varning måste utfärdas... ;)

Funderar på att åka på H&M imorgon och köpa en prickig rosa bh. Känns lite som ett måste ;)

Träningscykel



Stefan när han bygger ihop min nya träningscykel. Har cyklat en halvtimme också och det gick bra.
Sprang hela dagen med Miah och Emil i Birsta, köpte orkesterjackan från gårdagen och så blev det en sväng med Miah till frisören i G-holm en snabbis innan det blev Birsta igen med vininköp och Malibu ;)

Orkesterjacka



Testade en snygg jacka i orkestermodell på Lindex idag, köpte den inte eftersom jag hade en rabattkupong om jag beställde från nätet men när jag kom hem vidade det sig att den var slut på nätet i min storlek så jag måste åka tillbaks imorgon och köpa den ;)

Fick äntligen tag i ett fleeceunderställ så nu kan jag ut och motinera även när det är kallt ;)



Kollade även på en motionscykel på Ö&B. Sen när blev menstruation ett medicinskt hinder i klass med hjärtbesvär? Hysteriskt kul! ^^

RSS 2.0