Hits No Olimpo Atena

Okej, holofredag igen. Idag på rätt dag. På naglarna är fantastiska Atena ovanpå OPIs Kinky in Helsinki. Inte mycket att säga mer än att det är knallrosa och holografiskt. Kan inte bli så mycket bättre för min del ;)
Gullungarna!
(de är sötast när de sover)

Balkong-Batman
Varmt och soligt. Inte många knop då. Jag läser bok i balkongsoffan. Batman ligger på bordet.

Prick prick prickNya mobilskalet kom idag. It's eBay baby! ;)

Vikar

Äntligen lite värme! Strandliv den här veckan. Oxviken, Pallviken och Tranviken. Härligt! Spf 50 givetvis! Bilderna är tagna i Oxviken.

Kläder

Vet ju att ni bara läääängtar efter fler outfits så här kommer tre på en gång. Vilken treat! ;)

Den stickade prickiga tröjan blev jag kär i inne på Lindex. Är det nån som vet om de har nån rabattkod eller kupong där just nu? Tycker man brukar få en kupong lite nu och då när man är medlem men nu var det nog längesen :P

Gina Tricot AlexisNär jag såg det i flaskan var jag helt säker på att det skulle bli nya favoritlacket nummer ett. Väl på naglarna var jag inte lika övertygad. Det är väldigt vackert och har lite olika färger beroende på ljus men jag är inte så förtrollad som jag trodde jag skulle bli. Känns det kanske lite för höstigt just nu bara?

Vet inte varför jag envisas med så många bilder heller. Skrället var helt omöjligt att fota. Mycket vackrare än på bild och mer lila än vad bilderna vill visa. Det är nån obestämbar rosa-lila-röd färg med glitter/skimmer i typ rosa-rött. I vissa lägen blir flaskan höströd med guldorange skimmer/glitter men det tyckte jag inte kom fram när det väl var på naglarna. Annars då? Täckförmågan var bra och jag tyckte torktiden var helt ok.

Gull gullSå gulligt att man nästan dör. Yttepyttesmå bäbyskor i gubbmodell. H&M.

I sängen

Ibland slöar vi på sängen, ett väldigt trevligt helgnöje tycker jag. Och visst är hippiegardinen vacker? ^^

Till Becka

Tre bilder till Becka från Kajsa
♥♥♥Och en till Miah som brukar kalla Kajsa för fet. Nästa gång kanske hon tänker sig för innan ;)

"Holofredag" på lördag


Inom nagellacksbloggandet finns ett fenomen som heter holofredag, alltså att man bär holografiska lack och visar dem just på fredagar. Jag har inte hängt på förrän nu men någon gång ska ju vara den första. Bar och fotade lacket igår fredag men orkade såklart inte lägga upp det då så det är en holofredag på lördag. Nåja...
Lacket är Depend 132 som jag känner mig lite besviken på. Ett blåturkost hololack som under optimala förhållanden ger regnbådar. Mulet i Norrland :P Den holografiska effekten försvinner om man inte är i solljus eller starkt lampljus och då ser den bara bäbyblå ut. Blå är för övrigt inte en av mina favoritfärger så jag kanske är lite extra negativ just därför.

Jag köpte ett lack idag på Gina Tricot som fick mitt hjärta att pumpa lite extra. Jag ska lacka och lägga upp bilder så ni får se min nya kärlek! ;)

Gurkburk
Snygga burkar hos Ikea. Ge mig!

Dagens Gryn
Vi bara byter pausbilder tycker jag ;)
(Grynet och neonlacket China Glaze Purple Panic)

Fräulein GrynDåligt bloggande just nu. Ni får hålla till godo med en pausbild av den förtjusande fröken Grynet så länge ;)

RSS 2.0