Lack


Varit på Ikea en snabbis och handlat tv-bänk. Pressade in den i min pyttebil och kånkade den sen från bilen till lägenheten. Detta resulterade i en hel del snygga blåmärken på underarmarna så det är tur att man inte är så värst fåfäng ;) Sen byggde jag såklart ihop den också. Bra flicka reder sig själv!

Bilder på resultatet kommer när jag fått upp tvn på den, var lite vek ikväll av allt kånkande och byggande men imorgon blir det nya friska tag :)

Bölom



Var med Madde, kusin Mia och faster Eda till Böloms julmarknad igår. En väldigt mysig marknad men hjälp vad kallt det var! Fanns lite smycken, dukar, mattor, honung och annat smått och gott. Jag köpte bara ätbara saker, tomatbröd, saffransbullar, valnötsbröd, tunnbröd, knäck och torkade kantareller ;)

Sen åkte vi vidre till biblioteket i Matfors där pappa har några tavlor utställda och sist men inte minst så blev det glöggmys med Tåmas, Miah och Emil :)

Julorkidé



Min orkidé har blommat ut och vad passar då bättre än att hänga på lite julpynt så man får en tjusig julorkidé? ;)



Var ute i Birsta igår med Miah och Tåmas och shoppade och hann även med lite trevligt fika :D
Jag köpte ett tjockare duntäcke (så i natt har jag inte frysit) och så blev det den snygga lampan från Classe som jag velat ha lääänge nu (sen oktober -08 enligt bloggen) :)

Löbbo


Rolig nyhet från Ikea, en karamellknallig lampskärm för 39kr :)

Ugglor



Vet att jag har några uggeltokiga läsare så jag vill tipsa om de här fina ljusstakarna från Cosas. Sötiga va? ;)

Kattliv




Katterna spenderar en stor del av sin tid nu när det är lite småkallt i en hög tillsammans i fåtöljen. Ibland leker Batman lite med Kajsas svans. Ett tilltag som inte uppskattas så värst mycket ;)


Lack och kattpäls!







Längesen jag visade nåt lack nu tror jag. Känns inte lika kul när naglarna är korta även om jag fortfarande lackar om flera gånger per vecka. Det här är i alla fall gårdagens partymanikyr med Savina Purple Confetti. Ni som har katter vet ungefär hur enkelt det är att fota något utan att få "hjälp" ;)

Smedsta


Snurrfåtöljen Smedsta kostar under 300kr på Ikea och det är ju ett helt ok pris. Tänkte kanske ha den i extrarummet (om jag inte hittar lämplig soffa på Erikshjälpen eller Myrorna). Någon som provsuttit den?

Premiär


Ett sporadiskt inlägg, inte mycket att blogga om just nu känner jag.
Ikea har fått in denna jättetavla (140x200cm) bland nyheterna. Snyggsnyggsnygg!!!

Billig klänning och kjol




Såg på H&Ms hemsida att de fått in den här snygga klänningen, den finns förutom i svart och rött även i grått och kostar bara 99kr. Typiskt att den inte kommit in innan jag beställde den andra röda... :/

De har även fått in en jättesnygg svart spetskjol för 149:- som kan få flytta hem till mig :)

God morgon världen!





Här ser ni det bästa med att kliva upp tidigt!


En sjöjungfru till!



Såhär ser linnet jag sov i inatt ut. Ett snyggt spegelvänt avtryck av min nya sjöjungfrutatuering. Bättre bilder på mästerverket kommer senare ;)

Kajsa och Grynet





Några suddiga bilder på Kajsa och Grynet. På nedre bilden ligger Grynet på elementet i badrummet och håller koll på när jag duschar och sminkar mig. Du behöver fler prickar på näsan säger hon! ;)

Gårdagsfynd



Var in på stan igår för att köpa ny ansiktscreme (kör på Dr.Hauschkas Kvitten creme) och hittade samtidigt två par strumpbyxor/leggins på H&Ms rea, ett par turkosa med glitter och ett par limegröna. Good shit! ;)

Visst behöver jag ett litet rött tight fodral?





Klart jag behövde! 50 kr på H&Ms hemsida, nästan som hittat! :D

Klickade även hem en GaGa-påse från rean, två par snygga leggins och armbandet från ett tidigare inlägg

Solkatt




Herr Siames har lapat lite sol ^^

Lykta och Maskros




Nya lampor har införskaffats på Ikea idag. En rosa Lykta till sovrummet och en Maskros till vardagsrummet. Den rosa är monterad och klar och ni får se både med och utan blixt men Maskrosen kommer nog ta ett tag innan den kommer upp för den är en byggsats och jag känner att orken är inte så hög just nu ;)

RSS 2.0